Award Winning photo’s

eervolle vermelding-landschap-keizerfotografie

Award winning photo's

Tja ik ben flabbergasted zeggen ze dan…….

Dat was ik zeker! ik doe wel eens mee aan foto wedstrijden en heb in verschillende categoriën eervolle vermeldingen en ” awards”  gewonnen!

 

eervolle vermelding-landschap-keizerfotografie

Award Winnende foto’s

Met deze foto deed ik mee in de categorie “landscape” en ” Golden Hour” en kreeg van de 2649 inzendingen een eervolle vermelding van de expert jury. Erg trots was ik daarop natuurlijk.  Maar dat was nog niet alles..

award Winning categorie Pets foto wedstrijd keizerfotografie

Met deze foto eindigde ik van de 60 ingezonden  foto’s in de categorie “pets” op een 7e plek. Sommige foto’s worden beoordeeld door ” experts”  en ook door “publiek/crowd” en andere weer alleen door ” crowd “

Award- New Joiners categorie Animals

Maar met onderstaande foto werd als 5e gekozen door de expert jury en als 10 van de 100 door het publiek!! Nou toen was ik wel even Flabbergasted dus.

Award New joiners Animal Keizer fotografie

Ik hoop dat ik de komende tijd nog meer mooie foto’s mag maken en ik ga zeker nog eens meedoen!

Meer foto’s van mij zien? 

Of neem een kijkje in mijn portfolio

 

Meer nieuws en tips

puppy fotograaf friesland
Puppie Fotograaf

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken! Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen. Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter

honden fotografie tips
Honden Fotografie Tips: De 5 mooiste plekjes in Friesland

Honden Fotografie Tips : 5 mooiste plekjes in Friesland   De 5 mooiste plekjes in Friesland Honden Fotografie Tips Bij hondenfotografie buiten, heb je natuurlijk ook mooie plekjes nodig om foto’s te kunnen maken! En het is ook erg handig dat het onderwerp van de hondenfotoshoot, los mag lopen! Vooral als je actiefoto’s wilt gaan maken is het wel handig dat het gebied waar je bent ook een losloop gebied is en je niet op

You cannot copy content of this page