Award Winning photo’s

eervolle vermelding-landschap-keizerfotografie

Award winning photo's

Tja ik ben flabbergasted zeggen ze dan…….

Dat was ik zeker! ik doe wel eens mee aan foto wedstrijden en heb in verschillende categoriën eervolle vermeldingen en ” awards”  gewonnen!

 

eervolle vermelding-landschap-keizerfotografie

Award Winnende foto’s

Met deze foto deed ik mee in de categorie “landscape” en ” Golden Hour” en kreeg van de 2649 inzendingen een eervolle vermelding van de expert jury. Erg trots was ik daarop natuurlijk.  Maar dat was nog niet alles..

award Winning categorie Pets foto wedstrijd keizerfotografie

Met deze foto eindigde ik van de 60 ingezonden  foto’s in de categorie “pets” op een 7e plek. Sommige foto’s worden beoordeeld door ” experts”  en ook door “publiek/crowd” en andere weer alleen door ” crowd “

Award- New Joiners categorie Animals

Maar met onderstaande foto werd als 5e gekozen door de expert jury en als 10 van de 100 door het publiek!! Nou toen was ik wel even Flabbergasted dus.

Award New joiners Animal Keizer fotografie

Ik hoop dat ik de komende tijd nog meer mooie foto’s mag maken en ik ga zeker nog eens meedoen!

Meer foto’s van mij zien? 

Of neem een kijkje in mijn portfolio

 

You cannot copy content of this page