Best Friends Fotoshoot Coco en Chloé

samen met je hond op de foto FAQ

Best Friends Fotoshoot-Coco en Chloé

Op 6 juni stond de Best Friends Fotoshoot van Marit, Ishan en hun twee hondjes Coco en Chloé gepland. Marit wilde graag mooie foto’s van haarzelf en haar vriend met hun beide hondjes. Chloé was nog maar een paar weken oud toen ze contact met me opnam. Maar helaas zat het weer niet mee, en beide hondjes hadden een wollige vacht, ze waren maar klein, en met het natte weer zou je al snel op de foto’s zien dat ze natte pootjes hadden en een vieze vacht kregen. Niet echt mooi dus.

Omdat ze toch heel graag puppy foto’s wilden hebben we een paar foto’s binnen gemaakt in de studio en spraken we af dat ze in het voorjaar de “Best Friends Fotoshoot” reserveerden. En dan de fotoshoot te doen in de mooie natuur van de Gaasterland. Daar weet ik veel  mooie plekjes om foto’s te maken, zo krijg je ook mee variatie in de foto’s. Op de afgesproken dag was het wat wisselend weer. Een paar uur van te voren hadden we nog even contact en buien radar had mooi zonnig weer in Gaasterland op het tijdstip dat wij hadden afgesproken, dus de fotoshoot kon doorgaan!

Het is eerst altijd even wennen voor iedereen, dus start ik altijd met een kleine wandeling en maak ik eerst foto’s van de hond, of honden. Eerst elke hond apart, dan samen. Met wat geduld en de juiste aanwijzigingen voor de baas lukt het meestal wel snel om een mooie foto te maken. Coco en Chloé kregen al snel door dat even mooi zitten voor de camera wat lekker opleverde! Ze kregen al snel lol in de fotoshoot. Zo leuk te zien dat ze zo snel door hebben wat de bedoeling is en het dan ook echt leuk gaan vinden. Toen er wat leuke foto’s gemaakt waren liepen we weer naar de auto en reden we naar de volgende locatie, met leuke plekjes waar Marit en Ishan samen met Coco en Chloé op de foto konden worden gezet.

Gaasterland is een super mooi omgeving, met bossen, maar ook strand in de buurt dus keus genoeg.

Na afloop van de fotoshoot begint het uitzoeken van de mooiste foto’s deze worden in een online galley gezet, waar de klant het aantal foto’s die bij de gekozen fotoshoot horen kan uitzoeken. Daarna wordt iedere foto door mij op een speciale manier bewerkt tot een uniek stukje foto-art. Uiteraard kunnen er altijd foto’s of speciale afdrukken worden nabesteld. Het is handig om vooraf t bedenken wat je met je foto’s wilt gaan doen, wil je een mooie afbeelding voor aan de muur? of een fotoalbum van de hele fotoshoot? Wil je een paar cirkels, of hexagons aan de muur?

Marit en Ishan waren in ieder geval super blij met hun foto’s en het fotoalbum en ik kreeg een super mooi review van ze! 

Marit
MaritBest Friends Fotoshoot
Lees verder
"Wauw, ik had onlangs een fantastische ervaring tijdens een hondenfotoshoot die absoluut 5 sterren waard was! De fotograaf nam de tijd om prachtige foto's te maken en bezocht echt leuke plekken. Ik was onder de indruk van haar toewijding en creativiteit. De foto's zijn prachtig geworden en ik kan haar zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een geweldige ervaring en prachtige herinneringen met hun harige vrienden!" Groet, Ishan & Marit 🐾 Coco & Chloé
Nou als je daar niet blij van wordt als fotograaf !
Best Friends Fotoshoot
Immie Keizer honden fotograaf

Keizer Fotografie - Immie

Ik heb meer dan 22 jaar ervaring in het werken met honden. En kan met ze lezen en schrijven zoals ze dat zeggen. Naast werken in mijn eigen honden trimsalon ben ik  sinds 2019 werkzaam als professioneel honden fotograaf.  Verder fok ik sinds 2002 zo nu en dan een nest Flatcoated Retrievers onder de kennelnaam “Pepper’s Reflection” Ik heb dus ook veel ervaring met pups. In mijn vrije tijd ben ik sinds 1997  vrijwilliger bij de Flatcoated Retrieverclub als puppy tester. Deze test brengt de aanleg en en het karakter van de pup  in kaart, zodat de fokker de pups met de best passende baas kan matchen.

Naast hondenfotografie kun je bij mij ook een Cakesmash fotoshoot boeken, voor je baby zijn of haar 1e verjaardag.

Verder vind ik het leuk om mee te doen aan foto wedstrijden voor honden fotografen en heb Inmiddels met enkele van mijn foto’s ook Awards gewonnen.

Best Friends Fotoshoot Coco en Chloé

You cannot copy content of this page