Bronze Award voor Immie Keizer Fotografie

Keizer hondenfotografie wint bronze award WPA

Toekenning Bronze Award

24 januari: Bericht van de WPA, de International Photographers Awards.

Voor de eerste keer meegedaan aan de WPA awards en dat was best spannend, aan deze fotowedstrijd doen heel veel talentvolle fotografen mee dus in spanning open ik  mijn mail zou ik een award hebben gekregen voor 1 van mijn foto’s?
 
Je kunt een Platina, Gold, Silver of Bronze Award krijgen.

Yes ! Ik heb een Bronze certificaat gekregen met deze foto met Happy en Joy. Ik ben hier heel erg blij mee want er waren erg veel inzendingen en er zitten echt hele mooie foto’s bij. Je kon meedoen in verschillende categorieën en ik heb meegedaan in de categorie Animals/Pets/insects.

Maar wat zitten er mooie foto’s bij zeg echt schitterend, als je een kijkje wilt nemen kan dat hier wat een creativiteit.

Hallo Keizer-Westra Immie
We zijn verheugd de resultaten bekend te maken van de laatste wedstrijd van 2023, die het hoogtepunt markeert van een ongelooflijke reis die de talenten van 12.000 fotografen uit 173 landen over de hele wereld samenbracht.

Namens het gehele organiserende comité betuig ik mijn oprechte dank aan elke deelnemer die met zijn creatieve visie, vaardigheid en passie heeft bijgedragen om van deze wedstrijd een waarlijk wereldwijd feest van fotografie te maken.
Jouw uiteenlopende perspectieven en unieke artistieke uitingen hebben de competitie verrijkt, waardoor het een showcase is geworden van het rijke scala aan talent dat zich over continenten uitstrekt.
De kwaliteit en verscheidenheid van de inzendingen waren ontzagwekkend, en het beoordelingsproces was zowel uitdagend als opwindend.
Het was een bewijs van het enorme talent dat binnen de wereldwijde fotografiegemeenschap bestaat, en we voelen ons bevoorrecht dat we de kans hebben gehad om getuige te zijn van en erkenning te krijgen voor uw uitstekende werk.

De winnende foto

De winnende foto in de categorie Animals/Pets/Insects van Mark Kineth Casindac uit de Philipijnen
Winnende foto-WPA-keizerfotografie
1e plaats en een Gold Award voor Mark Kineth Casindac

You cannot copy content of this page