Cake Smash Foto's

cake-smash-fotoshoot-keizerfotografie

Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten, en als je niet wilt dat ik de foto’s van de fotoshoot gebruik in mijn portfolio of op Social media kun je dat van te voren aangeven. 

Het gebruik van foto’s voor deze doeleinden wordt als het om kinderen en personen gaat altijd overlegd, en de foto’s die ik wil plaatsen worden in overleg gekozen. Meer info

Elke Caskesmash fotoshoot is weer anders

Het is iedere keer weer anders, maar ieder kind heeft toch eerst tijd nodig om aan de situatie te wennen.

Ze moeten wennen aan dat ze opeens belangstelling staan En met eten mogen kliederen. Dat ze in een onbekende versierde ruimte worden neergezet. Meestal weten ze eerst niet waar ze nu eerst naar moeten kijken

Vaak moeten ze toch even worden geholpen.  Langzaam zie je ze steeds vrijer worden. En vergeten ze de camera en de flitslampen om zich heen .

Dan pas wordt het een echte cake smash party! Dan gaan alle remmen los. Ook hier geldt dus weer dat geduld en schone zaak is.

Daarom neem ik alle tijd die nodig is voor de fotoshoot en kan alles in een relaxte sfeer zonder dat de klok in de gaten moet worden gehouden.

Meestal duurt de fotoshoot toch wel zo’n anderhalf uur, dan zijn de meeste jarigen ook wel moe van alles en vol van de taart.

Maar 1 ding is altijd hetzelfde: aan het eind van de cakes smash is het altijd weer een grote bende! Gelukkig kan er daarna gedouchte worden en gaan ze weer cake vrij de deur uit.

De taart die gebruikt wordt voor de fotoshoot komt bij Bakkerij de Vries uit Koudum vandaan

You cannot copy content of this page