Creatieve Kerstfoto’s

Creatieve kerstfoto’s maken in een handomdraai

Kerstfoto’s maken, daar is het nu de tijd voor! anders ben je straks te laat om alles op tijd af te laten drukken en per post te versturen.

Ook al is Sinterklaas het land nog niet eens uit bij het schrijven van dit bericht, toch hebben al heel veel mensen hun huis in kerstsfeer gebracht. Tijdens de donkere dagen voor kerst, waar we veel binnen zitten geeft dit een gezellige sfeer. het wordt nu ook tijd om originele kerstfoto’s te maken voor de jaarlijkse kerstkaarten.

Tips voor leuke kerstfoto’s

Wil je nu ook zelf ook leuke kerstfoto’s maken of een leuk kerstfilmpje dan zijn er op de smartphone apps met diverse mogelijkheden.

Leuke kerstkaarten maken kun je met de app Kerst fotolijsten  

Selecteer eenvoudig foto’s die je op je telefoon hebt en kies er een mooi kerstlijstje omheen en klaar is je kerstkaart. De kaart wordt opgeslagen in je afbeeldingen en vervolgens kun je er kaarten van laten maken, of  kin je de gemaakte kaart per app of email versturen.


Lachen

 Een leuke app om een grappig kerst filmpje te maken is “elf yourself” ik heb er met mijn jongste beppezissers veel lol mee gehad, ze snapten er niets van hoe dat nu kon.

Als je de app download kun je foto’s van je familie leden toevoegen, een muziekje uitkiezen en daarna voeg je nog een dansje toe om alles compleet te maken en je hebt een grappige kerst filmpje!
Echt lachen deze app, je moet er wel even voor gaan zitten, maar het resultaat is erg grappig! De apps bevatten wel advertenties die je steeds weg moet klikken, maar ik vond het de moeite waard om een leuk filmpje te maken. Je kunt elfs toevoegen of verwijderen.

Wil je geen advertenties kun je tegen betaling de advertentie vrije versie krijgen.

kerstfilmpje maken

Download hier de apps

Voor android:   

Voor Iphone

Sfeer in huis

Wat is nu gezelliger dan lekker met een wijntje bij de open haard of bij de houtkachel te zitten, het knetteren van het vuur, het spel van de dansende vlammen…

Heb jezelf geen open haard of houtkachel, met de app Fireplace heb je in no-time een mooie haardvuur op je televisie. Compleet met geluid en je kunt uit verschillende haarden kiezen. Is dat niet gezellig tijdens de kerstborrel?

haardvuur

Kerst Fotoshoot

Lijkt het je nu leuk om zelf een leuke “kerst” fotoreportage te laten maken is dat bij voldoende belangstelling mogelijk in mijn studio.

Er wordt een leuke kerst setting gemaakt waar je hond, kat, huisdier, of kind in kerststijl op de foto wordt genomen. Na afloop krijg je 1 digitaal bewerkt bestand waar je kerstkaarten van kunt laten maken. Meer weten? neem dan even contact op.

 

 

Creatieve Kerstfoto’s

You cannot copy content of this page