Embark Foto Challenge, We made It

De Embark foto challenge voor fotografen. Van April tot Oktober heb ik meegedaan aan een Challenge voor hondenfotografen. Je kreeg in 6 maanden tijd 12 opdrachten met een specifieke beschrijving waaraan de foto moest voldoen.

We zijn gestart met over de 100 deelnemers van over de hele wereld en eindigden met 46 deelnemers die alle 12 opdrachten binnen d tijd hebben volbracht. Als je alles had volbracht binnen de gestelde tijd mag je door naar het vervolg, “Emerge” wat volgend jaar in april 2023 van start gaat.

En yes ik heb het gehaald, zelfs 2 keer in de top 10 en 1 keer de top 20 gehaald en vel keren door de 1e selectie gekomen, maar dan net niet de top 10 of 20.

Na de einddatum van elke opdracht werden de ingezonden foto’s kritisch besproken en met de verkregen feedback kreeg je de kans om je foto te verbeteren en voor de eind beoordeling van al je 12 foto’s opnieuw in te dienen. Je kon verschillende prijzen winnen, de 1e van $500 2e $250 en 3e prijs $100 dollar. Ook werd van de top 10 van elke inzending de beste foto gekozen.

Al met al was het een intensieve, soms moeilijk challenge en omdat de kwaliteit van de inzendingen enorm hoog was, ging je om het kleinste uit de selectie. Soms enorm frustrerend, maar ook leerzaam op werkelijk alles werd gelet!

Nu op naar de volgend uitdaging met weer 12 nieuwe opdrachten!

Hieronder mijn top 10 en 20 foto’s

Meer nieuws en tips

unleashed-emerge-Keizerfotografie
End of Emerge

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op

puppy fotograaf friesland
Puppie Fotograaf

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken! Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen. Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter

You cannot copy content of this page