Embark Foto Challenge, We made It

De Embark foto challenge voor fotografen. Van April tot Oktober heb ik meegedaan aan een Challenge voor hondenfotografen. Je kreeg in 6 maanden tijd 12 opdrachten met een specifieke beschrijving waaraan de foto moest voldoen.

We zijn gestart met over de 100 deelnemers van over de hele wereld en eindigden met 46 deelnemers die alle 12 opdrachten binnen d tijd hebben volbracht. Als je alles had volbracht binnen de gestelde tijd mag je door naar het vervolg, “Emerge” wat volgend jaar in april 2023 van start gaat.

En yes ik heb het gehaald, zelfs 2 keer in de top 10 en 1 keer de top 20 gehaald en vel keren door de 1e selectie gekomen, maar dan net niet de top 10 of 20.

Na de einddatum van elke opdracht werden de ingezonden foto’s kritisch besproken en met de verkregen feedback kreeg je de kans om je foto te verbeteren en voor de eind beoordeling van al je 12 foto’s opnieuw in te dienen. Je kon verschillende prijzen winnen, de 1e van $500 2e $250 en 3e prijs $100 dollar. Ook werd van de top 10 van elke inzending de beste foto gekozen.

Al met al was het een intensieve, soms moeilijk challenge en omdat de kwaliteit van de inzendingen enorm hoog was, ging je om het kleinste uit de selectie. Soms enorm frustrerend, maar ook leerzaam op werkelijk alles werd gelet!

Nu op naar de volgend uitdaging met weer 12 nieuwe opdrachten!

Hieronder mijn top 10 en 20 foto’s

Meer nieuws en tips

honden fotografie tips
Honden Fotografie Tips: De 5 mooiste plekjes in Friesland

Honden Fotografie Tips : 5 mooiste plekjes in Friesland   De 5 mooiste plekjes in Friesland Honden Fotografie Tips Bij hondenfotografie buiten, heb je natuurlijk ook mooie plekjes nodig om foto’s te kunnen maken! En het is ook erg handig dat het onderwerp van de hondenfotoshoot, los mag lopen! Vooral als je actiefoto’s wilt gaan maken is het wel handig dat het gebied waar je bent ook een losloop gebied is en je niet op

5 Tips om mooiere honden foto’s te maken

5 tips om honden te fotograferen. Honden fotograferen is iets wat ik het liefste doe. Het meest staan natuurlijk mijn eigen honden model op mijn foto’s. Maar hoe maak je nu mooie foto’s van jouw hond?   Tip 1: Wat voor foto heb je in gedachten? Als je een idee in je hoofd hebt, hoe de foto er uit zou moeten kunnen zien moet je eerst de goede locatie vinden. Maak niet direct een foto als

You cannot copy content of this page