Heb je nog vragen?

FAQ

Heb je nog vragen dan kun je hieronder in de FAQ lijst, misschien het antwoordt al vinden. Staat je vraag er niet bij? stuur dan even een mailtje naar info@keizerfotografie.nl  

Je kunt met natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Antwoorden op de meeste vragen

Wat krijg ik bij een fotoshoot

Zolang de actie geldt: een flat-lay fotoalbum met ongeveer 30 uniek bewerkte foto’s van de fotoshoot. Iedere foto wordt stuk voor stuk bewerkt tot een uniek stukje foto-art. Uit het aantal foto’s die bij het pakket horen, krijg je ook nog de foto’s op web formaat met een klein logo voor gebruik op social media pc etc. En uit deze foto’s mag je een foto, passende bij het gekozen pakket kiezen om af te laten drukken in formaat 20 x 30 cm, 15 x 20 of 10 x 15 cm die wordt afgedrukt op  hoogwaardig fine-art fotopapier wat een schilderachtige look geeft. Uit de reeks foto’s die je via een beveiligde link kunt bekijken kun je ook foto’s kiezen om (tegen bijbetaling ) af te laten drukken als muurcirkels, hexagons. squares dibond, acryl etc. Of gewone fotoafdrukken in een ander formaat. Ik stuur als alle foto’s bewerkt zijn hier enkele voorbeelden van toe. J kunt als je dat liever hebt ook een afspraak  maken zodat ik je advies kan geven en voorbeeldenken laten zien en voelen. Bij de portret fotoshoot zit geen fotoalbum, maar een mini leporello.

Mijn hond kan niet los en luistert nog niet zo goed is dat een probleem?

Als een hond niet los kan, dan maken we de foto’s aangelijnd. De lijn wordt dan later weggewerkt. Of we proberen een locatie te vinden die afgesloten is. In de studio is het geen enkel probleem. Op deze manier werk ik ook met puppy’s.

 

Verkoop je ook digitale bestanden in hoge resolutie?

Ik verkoop geen digitale bestanden in hoge resolutie. Als de bestanden worden afgedrukt bij een willekeurig fotolab kan ik de kwaliteit niet garanderen. Mijn kalibratie en kleurbeheer zijn afgestemd op het fotolab waar ik mee samenwerk.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Dat verschilt per type shoot, meestal tussen de anderhalf en twee uur. Er is geen tijdlimiet, kind en hond, pup of kat bepalen het tempo en ik neem alle tijd die nodig is en las zo nu en dan een pauze in zodat hond en kind even kunnen ontspannen want poseren is best vermoeiend!

Waar betaal ik precies voor ?

Je betaalt voor de tijd van de fotoshoot, maar ook voor de voorbereiding en nabewerking wat de meeste tijd in beslag neemt. Ook worden de nodige zakelijke kosten meegenomen en dat bepaalt uiteindelijk de prijs van de fotoshoot.

Wat doen we bij slecht weer?

Het hoeft niet persé zonnig te zijn voor mooie foto’s. De mooiste foto’s worden gemaakt bij bewolkt weer. Als het de hele dag regent, plannen we een nieuwe afspraak.

Mag ik iemand meenemen die kan helpen bij de fotoshoot ?

Het is altijd handig om een paar extra handen te hebben. Bijvoorbeeld om een balletje te gooien of om de aandacht van de hond vast te houden. Voor zowel jou als voor mij kan dat handig zijn. In de studio is echter beperkt plaats , dus overleg dit dan eerst even. ook is het beter dat er maar 1 extra persoon mee komt anders is er teveel afleiding en gaat alles mogelijk veel langer duren.

Moet ik wat voorbereiden?

Zorg dat je hond er op zijn best uitziet, geen klitten heeft of vieze ogen en schoon en droog is. Als je hond aangelijnt moet blijven neem dan een dunnen lijn mee als je die hebt of overleg dit even. Ga je samen met je kind op de foto, stem dan de kleding wat op elkaar af, maar draag kleding waar je jezelf lekker in voelt. Bij voorkeur niet te drukke prints. Je kunt eventueel nog wat extra kleding meenemen zodat je ook nog wat af kunt wisselen. Meer informatie over hoe je je hond kunt voorbereiden kun je hier lezen

Kan ik ook Foto's in ander maten of speciale afdrukken na bestellen?

Het is mogelijk Foto’s in verschillende maten of of op acryl, aluminium etc af te laten drukken. Neen daarvoor ook een kijkje op de pagina Wall-Art  Hier kun je enkel voorbeelden zien van hoe een wall Art Collectie bij jou in huis er zou kunnen uitzien.

Ik werk samen met een professioneel foto lab om de kwaliteit van de foto’s te waarborgen.

Mag het Puppy abonnement de ene keer buiten en de andere keer in de studio?

Dat is mogelijk, maar als je de 3 fotoafdrukken die je aan het einde hebt (van iedere shoot 1) naast elkaar wilt neer hangen,  dan is het wellicht mooier om 3 buiten foto’s of 3 studio foto’s te gebruiken. Buiten zijn er wel veel meer mogelijkheden om verschillende foto’s te maken dan binnen.

Wat zijn foto's in webformaat?

Het is mogelijk Foto’s in verschillende maten of of op acryl, aluminium etc af te laten drukken. Neen daarvoor ook een kijkje op de pagina Wall-Art  Hier kun je enkel voorbeelden zien van hoe een wall Art Collectie bij jou in huis er zou kunnen uitzien.

Ik werk samen met een professioneel foto lab om de kwaliteit van de foto’s te waarborgen.

Mijn Kat zal in de fotostudio tijd nodig hebben om te wennen

Ik geef iedereen die voor een fotoshoot met zijn hond of kat komt alle tijd om te wennen aan de situatie. Maar als de hond bv steeds wegloopt wordt hij of zij aangelijnd gefotografeerd. Bij katten die buiten op de foto moeten worden gezet geld wel, dat ze in het gebied moeten blijven, dus niet steeds huizen verderop moeten worden gezocht voor de volgende foto. (Dan wordt de extra tijd in rekening gebracht)

Fotografeer je ook katten?

Ik fotografeer ook katten of andere huisdieren. Maar dat doe ik in de studio thuis in Stavoren.

Als je je kat buiten op de foto wilt, kunnen we bekijken wat er eventueel mogelijk is. Veiligheid staat voorop, maar de kat moet ook aanwezig blijven tijdens de fotoshoot! Als de kat steeds wegloopt uit het gebied en opgezocht moet worden, wordt het een dure fotoshoot.

Mijn vraag staat hier niet bij

Stuur dan even een email of appje dan zal ik je vraag beantwoorden

outdoor fotoshoot keizer honden fotografie

You cannot copy content of this page

X

Reviews

Immie neemt alle tijd
Immie neemt alle tijdLise Haquebord
Lees verder
Immie is een zeer professionele hondenfotograaf. Ze weet prachtige locaties en heeft veel geduld. Immie maakt ook mooie foto's van honden die niet zo makkelijk op de foto te zetten zijn. De foto's zijn prachtig geworden, mede door de mooie nabewerking.
Relaxte Sfeer
Relaxte SfeerAngela Winters
Lees verder
Super gezellige fotoshoot gehad. Kwaliteit van de foto’s zijn super geworden. Met een hond Die geen geduld had en niet zomaar stil blijft zitten alleen toch super fotos
Leuke Ervaring
Leuke ErvaringMaaike Huizinga
Lees verder
Een hele leuke ervaring. Ik sta nooit zelf op de foto, ik vind dat ook best ongemakkelijk. Maar het was erg leuk en ook Mannes vond het ook heel leuk. Het resultaat mag er zeker zijn. Een heel mooi fotoboek, mooie foto’s op web formaat en ook nog een paar foto’s om op te hangen. Al met al super blij mee.
Vorige
Volgende