Heb je nog vragen?

FAQ-keizerfotografie

FAQ

Heb je nog vragen dan kun je hieronder in de FAQ lijst, misschien het antwoordt al vinden. Staat je vraag er niet bij? stuur dan even een mailtje naar info@keizerfotografie.nl  

Je kunt met natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Antwoorden op de meeste vragen

Mijn hond kan niet los en luistert nog niet zo goed is dat een probleem?

Als een hond niet los kan, dan maken we de foto’s aangelijnd. De lijn wordt dan later weggewerkt. Of we proberen een locatie te vinden die afgesloten is. In de studio is het geen enkel probleem. Op deze manier werk ik ook met puppy’s.

Wat krijg ik bij een fotoshoot

Je krijgt een aantal bewerkte foto’s behorende bij het gekozen pakket toegezonden op webformaat met klein logo. Uit deze foto’s mag je het aantal foto’s passende bij het gekozen pakket kiezen om af te laten drukken in formaat 20 x 30 cm. Uit deze reeks foto’s kun je ook foto’s kiezen om (tegen bijbetaling ) af te laten drukken  in bv muurcirkels, dibond, acryl etc. Daarvoor kan een afspraak worden gemaakt en kan ik je advies geven.

Verkoop je ook digitale bestanden in hoge resolutie?

Ik verkoop geen digitale bestanden in hoge resolutie. Als de bestanden worden afgedrukt bij een willekeurig fotolab kan ik de kwaliteit niet garanderen. Mijn kalibratie en kleurbeheer zijn afgestemd op het fotolab waar ik mee samenwerk.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Dat verschilt per type shoot, meestal tussen de anderhalf en twee uur. Er is geen tijdlimiet, kind en hond, pup of kat bepalen het tempo en ik neem alle tijd die nodig is en las zo nu en dan een pauze in zodat hond en kind even kunnen ontspannen want poseren is best vermoeiend!

Waar betaal ik precies voor ?

Je betaalt voor de tijd van de fotoshoot, maar ook voor de voorbereiding en nabewerking wat de meeste tijd in beslag neemt. Ook worden de nodige zakelijke kosten meegenomen en dat bepaalt uiteindelijk de prijs van de fotoshoot.

Wat doen we bij slecht weer?

Het hoeft niet persé zonnig te zijn voor mooie foto’s. De mooiste foto’s worden gemaakt bij bewolkt weer. Als het de hele dag regent, plannen we een nieuwe afspraak.

Mag ik iemand meenemen die kan helpen bij de fotoshoot ?

Het is altijd handig om een paar extra handen te hebben. Bijvoorbeeld om een balletje te gooien of om de aandacht van de hond vast te houden. Voor zowel jou als voor mij kan dat handig zijn. In de studio is echter beperkt plaats , dus overleg dit dan eerst even. ook is het beter dat er maar 1 extra persoon mee komt anders is er teveel afleiding en gaat alles mogelijk veel langer duren.

Moet ik wat voorbereiden?

Zorg dat je hond er op zijn best uitziet, geen klitten heeft of vieze ogen en schoon en droog is. Als je hond aangelijnt moet blijven neem dan een dunnen lijn mee als je die hebt of overleg dit even. Ga je samen met je kind op de foto, stem dan de kleding wat op elkaar af, maar draag kleding waar je jezelf lekker in voelt. Bij voorkeur niet te drukke prints. Je kunt eventueel nog wat extra kleding meenemen zodat je ook nog wat af kunt wisselen. Meer informatie over hoe je je hond kunt voorbereiden kun je hier lezen

Kan ik ook Foto's in ander maten of speciale afdrukken na bestellen?

Het is mogelijk Foto’s in verschillende maten of of op acryl, aluminium etc af te laten drukken. Neen daarvoor ook een kijkje op de pagina Wall-Art  Hier kun je enkel voorbeelden zien van hoe een wall Art Collectie bij jou in huis er zou kunnen uitzien.

Ik werk samen met een professioneel foto lab om de kwaliteit van de foto’s te waarborgen.

Mag het Puppy abonnement de ene keer buiten en de andere keer in de studio?

Dat is mogelijk, maar als je de 3 fotoafdrukken die je aan het einde hebt (van iedere shoot 1) naast elkaar wilt neer hangen,  dan is het wellicht mooier om 3 buiten foto’s of 3 studio foto’s te gebruiken. Buiten zijn er wel veel meer mogelijkheden om verschillende foto’s te maken dan binnen.

Wat zijn foto's in webformaat?

Het is mogelijk Foto’s in verschillende maten of of op acryl, aluminium etc af te laten drukken. Neen daarvoor ook een kijkje op de pagina Wall-Art  Hier kun je enkel voorbeelden zien van hoe een wall Art Collectie bij jou in huis er zou kunnen uitzien.

Ik werk samen met een professioneel foto lab om de kwaliteit van de foto’s te waarborgen.

Mijn vraag staat hier niet bij

Stuur dan even een email of appje dan zal ik je vraag beantwoorden

You cannot copy content of this page