Foto Challenge Emerge

En opeens was het weer zover! De foto challenge Emerge (het vervolg op de foto challenge Embark van vorig jaar) begon op 1 maart. Weer elke 2 weken een foto opdracht inleveren. Het eerste thema was “Framed” Maak een foto waar de hond in een frame is geplaatst. En dat kan van alles zijn, een deur, een poort of bomen, een natuurlijk frame noem maar op.

Ik had ideeën zat , maar alles is nog erg doods en dor in het bos. Een natuurlijk frame was te triest. De hele week op pad om locatie’s te vinden. Eindelijk een super mooie locatie gevonden, maar ja zwarte honden tegen een donkere achtergrond is ook niet echt erg mooi. Gek werd ik ervan, als ik thuis de foto’s bekeek was het toch allemaal net niet je van het!

De deadline naderde en pas gisteren op de laatste dag maar een foto ingeleverd, maar echt tevreden was ik niet. Het is geen top 10 of 20 foto ben ik bang. Nou ja na de feedback, kun je nog een andere foto inleveren, als je alle foto’s 12 foto’s voor de deadline inlevert doe je aan het einde van de challenge mee voor de prijzen en oorkonde ronde. Je mag na de feedback je foto aanpassen of veranderen, je hele serie ingediende foto’s wordt op het einde van alle opdrachten nogmaals beoordeeld.

Uit elke opdracht worden 20 foto’s geselecteerd, en uit die 20 worden nog eens 10 gekozen. Vorige keer deden er over de 100 fotografen mee. Op het einde waren er toch nog wel een stuk of 80 over.

Vandaag begint de 2e opdracht spaced-out maak een foto met veel negatieve ruimte, het moet duidelijk zijn dat de foto om het onderwerp draait dat is altijd een hond of een kat mag ook. Weer twee weken de tijd, ik hoop dat deze opdracht me beter af gaat….

FotoChallenge Keizer-Fotografie

Meer nieuws en tips

unleashed-emerge-Keizerfotografie
End of Emerge

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op

puppy fotograaf friesland
Puppie Fotograaf

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken! Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen. Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter

You cannot copy content of this page