Fotocadeau Tips. Doe wat leuks met je foto’s.

Fotocadeau Tips. Heb jij ook ontzettend veel foto’s op je telefoon staan en vind je het eigenlijk ook wel jammer dat ze alleen daar of op je laptop of pc te bewonderen zijn? Dan heb ik een paar fotocadeau tips voor je

foto memory spel hema
memory spel met je eigen foto’s van de Hema

Een leuke tip is de volgende. Ik kwam op mijn zoektocht naar een leuk fotocadeau uit bij o.a de Hema daar kun je van je foto’s een leuk memory spel laten maken.

Hoe:

Je upload 30 van je mooiste foto’s en je krijgt je eigen persoonlijke memory spel! Hoe leuk is dat!

Een andere meer bekende manier is een mooie verjaardags kalender te maken met je eigen gemaakte foto’s Zo kun je tijdens je bezoek aan het kleinste kamertje ook nog genieten van je mooiste foto’s. Albeli om maar eens 1 te noemen, heeft vaak ook nog wel leuke acties of bij de Hema of De Fotofabriek heb je meestal ook wel veel keus

foto verjaardags kalender keizer hondenfotografie
Een mooie herinnering aan mijn Djuna die helaas 13 november j.l is ingeslapen ze zou 12 februari 11 jaar geworden zijn

Zelf maak ik elk jaar een nieuwe verjaardagskalender, zo kan ik extra genieten van mijn foto herinneringen. Zo kun je bij elke maand een bijpassende foto kiezen of bijvoorbeeld een foto van diegene die dan jarig is.

Laad je Foto’s in hoge resolutie!

Zorg wel dat de foto’s van hoge resolutie upload ! Vaak worden foto’s die je met je telefoon verstuurd automatisch verkleind en dan is het resultaat van je afdruk niet zo mooi als je had verwacht.

In dit artikel kun je meer lezen over hoe je het beste de foto’s van je telefoon kunt delen zonder kwaliteit te verliezen!

Verder kwam ik nog deze functionele fotoartikelen tegen: bierviltjes, onderzetters, koektrommels met je eigen foto’s

Voor de verzamelaars van koelkastmagneten, is een magneet met je eigen familie of hond ook een leuke gadget!

De mogelijkheden om eens wat te anders te doen met je foto zijn divers. Ik kwam zelf een klok tegen en wat dacht je van kerstballen? Een foto sleutelhanger, cadeaus zoals een bier of wijnpakket met eigen foto, tassen schorten de welbekende petten en zelfs…….een voerbak voor je hond met eigen foto!

voerbak met foto hond

Laat je me weten wat jou favorite foto cadeau is?

You cannot copy content of this page