Keizer Fotografie

Fotograaf van hond en gezin in Sneek e.o

Ben je op zoek naar mooie gezinsfoto’s waarin ook jullie hond een hoofdrol speelt?

Ik begrijpt als geen ander dat jullie hond een belangrijk deel van de familie is.

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van de bijzondere band tussen gezinsleden en hun hond in de prachtige omgeving van Gaasterland.

Een Ontspannen Fotoshoot

Ik geloof dat de mooiste foto’s ontstaan in een ontspannen sfeer. Daarom hanteer ik bij mijn fotoshoots geen  tijdslimiet, zodat jij en je gezin zich volledig op hun gemak voelen. 

De hond en de kinderen bepalen het tempo van de fotoshoot.  Ik zorg ervoor dat jullie mooi op de foto komen..

fotograaf van hond en gezin in Sneek e.o
fotograaf van gezin met hond in Sneek en omstreken

Keizer Fotografie de Honden Fotogaaf in Friesland

Zoek je een hondenfotograaf in de omgeving van Sneek? Die ook je gezin met jullie hond mooi op de foto kan zetten?  

Dan zit je bij honden fotograaf Immie Keizer van Keizer Fotografie goed! Ik ben al ruim 20 jaar een specialist in het werken met honden.  

Het mooie Gaasterland

Met zijn uitgestrekte bossen, glooiende heuvels is er geen betere plek om in deze prachtige natuur van Gaasterland jouw familie vast te leggen. Ik ken de beste locaties voor de fotoshoot en streef erna dat alles op een ontspannen manier verloopt.

Met Hond op de foto

Ik heb een grote passie voor honden, en zet alleen gezinnen samen met hun hond op de foto. Ook voor een baas/hond, of kind/hond fotoshoot kun je bij mij terecht, maar je moet dus wel een hond hebben.

Iedereen heeft altijd even tijd  nodig om te wennen, zeker kleine kinderen maar ook honden moeten vaak eerst even wennen voor ze zich op hun gemak voelen en snappen wat de bedoeling is.

Soms duurt dit even wat langer dan verwacht.

Daarom geen tijdsdruk!

Foto Paketten

fotoshoot pakketten-Keizer-Fotografie

Outdoor Compleet Fotoshoot 199,95

Deze fotoshoot is een alles in 1 pakket waar ook actie foto's bij zitten en je ook samen met je hond op de foto kunt gaan. Evt kunnen er ook show-stand foto's worden gemaakt.

Best Friends Fotoshoot 159,95

Deze fotoshoot is voor hond, kat, kind of baas samen. Voor honden kan dit buiten, voor andere huisdieren in de studio.

Fur friends only honden fotoshoot

Fur Only 129,95

Deze fotoshoot is voor huisdieren zoals katten, konijn en honden. Wegens beperkte ruimte, max 2 grote honden of 3 kleinere huisdieren van 1 eigenaar.

Keizer Fotografie, Hondenfotograaf in Sneek e.o

Bij Keizer Fotografie kun je samen met je hond op de foto gaan.

Het is erg leuk om de speciale band tussen kind en hond in een mooie fotoreportage vast te leggen.

Hoe werkt het?

Als jullie een fotoshoot bij mij willen boeken, kan dat via het formulier. Heb je nog wat meer info nodig dan kun je vrijblijvend via whatsapp of telefoon contact met me opnemen.

De Fotoshoot: 

Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie in Gaasterland. Vanuit daar wandelen we naar de 1e locatie en zorgen ervoor dat iedereen, inclusief uw hond, zich op zijn gemak voelt.

We bezoeken verschillende mooie locaties en ik stuur jullie bij waar nodig, er is geen tijdsdruk, ik neem alle tijd die nodig is om een mooie foto te kunnen maken!

Soms heeft de hond, of kind even wat meer tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen, of te snappen wat de bedoeling is.

Relax have fun! het komt goed, als jullie naar mijn aanwijzigingen luisteren en niet iedereen tegen de hond gaat lopen roepen zorg ik dat er mooie foto’s kunnen worden gemaakt.

Zie FAQ

Klanten Reviews

5/5
Kortgeleden hebben we foto’s bij Immie laten maken van onze Blue. Immie neemt echt de tijd voor jou en je pup. Ze is super aardig, heeft goede ideeën en denkt met je mee. De foto’s waren snel klaar en waren prachtig!!! Ik kan u Keizerfotografie zeker aanraden voor de mooiste foto’s van u huisdier
Anouk Schippers
5/5
Immie neemt alle tijd om een mooie locatie uit te zoeken om de foto’s te maken. Meerdere plekken hebben we bezocht en dus ook een ruime keuze in geweldige foto’s. Ik ben er erg blij mee en vind dit zeker een aanrader.
Furry Friends Only fotoshoot keizerfotografie
Lyda de Jong
5/5
Immie is een zeer professionele hondenfotograaf. Ze weet prachtige locaties en heeft veel geduld. Immie maakt ook mooie foto's van honden die niet zo makkelijk op de foto zijn te zetten zijn. Geduldig volgt ze de hond en wacht op een goed moment. De uiteindelijke foto's zijn prachtig, mede door de mooie nabewerking.
Lise Haquebord

Klaar om jouw fotoshoot te boeken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op? Dat kan via het boekingen formulier op de contact pagina, of je kunt me een mailtje sturen.

You cannot copy content of this page