Fotoshoot cadeaubon

cadeau-bon Keizer Fotografie

cadeau-bon Keizer Fotografie

De nieuwe fotoshoot cadeau bonnen zijn binnen!

De laatste tijd heb ik veel cadeau bonnen verkocht dus het einde kwam al aardig in het zicht. Om niet zonder te komen, gelijk maar nieuwe Cadeaubonnen gemaakt met een nieuwe look!

Uniek Cadeau

Zoek je een uniek cadeau? Wat zijn waarde altijd behoudt? Geef dan een fotoshoot cadeaubon als cadeau! 

Tijdens de fotoshoots gaan we samen prachtige foto’s maken in een relaxte sfeer. Geen tijdsdruk ik neem alle tijd die nodig is! 

Ook voor honden die nog niet zo goed kunnen luisteren kun je bij mij terecht! Bovendien is heen cadeaubon een flexibel cadeau waar de ontvanger zelf kan kiezen wanneer de fotoshoot plaats zal gaan vinden. De bon is 1 jaar geldig.

Hoe werkt het

Bezoek mijn website en kies de fotoshoot die je cadeau wilt geven. Neem dan even contact met me op via telefoon 0627021935 of stuur een appje. Mailen kan natuurlijk ook. Als alle gegevens binnen zijn doe ik de cadeaubon op de post, zodat je deze persoonlijk kan overhandigen.

Je kunt kiezen uit 3 complete foto pakketten: Bij de outdoor Compleet en Best Friends fotoshoot is ook een mooi fotoalbum inbegrepen, zodat je altijd weer terug kan kijken naar de mooie foto momenten. Waardevolle blijvende herinnering. Foto’s op een memorie stick kun je kwijt raken of Instagram, Facebook, bestaat dat over 10 jaar nog? Een fotoalbum met alle foto’s van de shoot is een mooie herinnering voor altijd!

De Outdoor Compleet Fotoshoot (alles in 1, baas, hond en ook actie foto’s)

De Best Friends Fotoshoot (samen met de hond op de foto)

De Portret fotoshoot (voor 1 hond of Kat, katten alleen in de studio)

Flexibiliteit en Gemak

Tegenwoordig heeft iedereen een drukke agenda, dus wordt de datum van de fotoshoot in overleg met de ontvanger van de cadeaubon geregeld. Als de ontvanger de bon heeft gekregen neemt deze vervolgens contact op en in overleg wordt er een datum gepland. Ik plan meestal ook een reserve datum in voor als het slecht weer mocht zijn.

Fotoshoot-cadeaubon-

Waarom kiezen voor een cadeaubon?

Een uniek en waardevol cadeau! Een fotoshoot houdt de herinneringen levend en houdt altijd zijn waarde! Je kunt nog vaak terug bladeren in het mooie fotoalbum *

   • Uniek en flexibel cadeau

   • Een fotoshoot houdt de herinneringen levend en houdt altijd zijn waarde.

   • Bij de outdoor Compleet en Best Friends fotoshoot zit een mooi fotoalbum waar al de mooie momenten in beeld worden gebracht

  * Bij de portret fotoshoot zit een mini leporello met 8 foto’s, 4 aan elke kant

  mini Leporello

  Fotoshoot cadeaubon

  You cannot copy content of this page