Hittegolf Help mijn hond heeft het zo warm!

Hiitegolf- hond op vakantie

Hittegolf!

Hiitegolf hond op vakantie

Pff wat is het warm opeens zeg! en niet alleen voor mensen maar zeker ook voor dieren is het afzien.

We hebben de 2e hittegolf van deze zomer inmiddels te pakken en toch ben ik nog altijd verbaasd wat mensen toch met hun hond doen in deze hitte.

Zo zag ik gisteren een mevrouw s’middags toen het heel heet was fanatiek met een werpstok ballen gooien voor haar Jackrussel.

Als professioneel hondentrimster en hondenfotograaf wil ik enkele belangrijks tips met je delen die onnodig dierenleed kunnen voorkomen.

 

Bij een Hittegolf of  hele warme temperaturen niet overdag laten spelen !

Dit is zeer zeker geen goed idee met en zeker niet bij een hittegolf! Ze had beter de hond kunnen laten zwemmen dan kon hij lekker even afkoelen.

 

Fotoshoot plannen in deze periode?

Ook voor een fotoshoot overdag is het nu veel te warm en veel te zonnig! Maar natuurlijk kan het heel vroeg in de morgen en s’avonds als het koeler is en er ook mooier licht is wel worden gepland.

Water is de ‘place to be’ met deze hittegolf!

Een water fotoshoot is natuurlijk helemaal heerlijk voor de hond in deze hitte. En dat kan hele mooie plaatjes opleveren, met jou hond als enthousiast model.

Wat moet je echt niet doen als het zo warm is!

Hieronder kun je lezen wat je zeker NIET moet doen in deze hitte met je hond.

help-mijn hond heeft het warm

Tips

Houd je hond niet van zwemmen, dan kun je een koelhalsband voor hem kopen om alles wat aangenamer te maken, of een koelmat.

Laat hem bij voorkeur smorgens vroeg uit als het nog niet zo warm is. En laat hem op een koele plek in huis of in de schaduw liggen. Meer tips

water is the place to be
Fijn weekend en houd het koel ūüėČ

 

Meer nieuws en tips

unleashed-emerge-Keizerfotografie
End of Emerge

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op

puppy fotograaf friesland
Puppie Fotograaf

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken! Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen. Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter

You cannot copy content of this page