Hittegolf Help mijn hond heeft het zo warm!

Hiitegolf- hond op vakantie

Hittegolf!

Hiitegolf hond op vakantie

Pff wat is het warm opeens zeg! en niet alleen voor mensen maar zeker ook voor dieren is het afzien.

We hebben de 2e hittegolf van deze zomer inmiddels te pakken en toch ben ik nog altijd verbaasd wat mensen toch met hun hond doen in deze hitte.

Zo zag ik gisteren een mevrouw s’middags toen het heel heet was fanatiek met een werpstok ballen gooien voor haar Jackrussel.

Als professioneel hondentrimster en hondenfotograaf wil ik enkele belangrijks tips met je delen die onnodig dierenleed kunnen voorkomen.

 

Bij een Hittegolf of  hele warme temperaturen niet overdag laten spelen !

Dit is zeer zeker geen goed idee met en zeker niet bij een hittegolf! Ze had beter de hond kunnen laten zwemmen dan kon hij lekker even afkoelen.

 

Fotoshoot plannen in deze periode?

Ook voor een fotoshoot overdag is het nu veel te warm en veel te zonnig! Maar natuurlijk kan het heel vroeg in de morgen en s’avonds als het koeler is en er ook mooier licht is wel worden gepland.

Water is de ‘place to be’ met deze hittegolf!

Een water fotoshoot is natuurlijk helemaal heerlijk voor de hond in deze hitte. En dat kan hele mooie plaatjes opleveren, met jou hond als enthousiast model.

Wat moet je echt niet doen als het zo warm is!

Hieronder kun je lezen wat je zeker NIET moet doen in deze hitte met je hond.

help-mijn hond heeft het warm

Tips

Houd je hond niet van zwemmen, dan kun je een koelhalsband voor hem kopen om alles wat aangenamer te maken, of een koelmat.

Laat hem bij voorkeur smorgens vroeg uit als het nog niet zo warm is. En laat hem op een koele plek in huis of in de schaduw liggen. Meer tips

water is the place to be
Fijn weekend en houd het koel ūüėČ

 

Meer nieuws en tips

honden fotografie tips
Honden Fotografie Tips: De 5 mooiste plekjes in Friesland

Honden Fotografie Tips : 5 mooiste plekjes in Friesland   De 5 mooiste plekjes in Friesland Honden Fotografie Tips Bij hondenfotografie buiten, heb je natuurlijk ook mooie plekjes nodig om foto’s te kunnen maken! En het is ook erg handig dat het onderwerp van de hondenfotoshoot, los mag lopen! Vooral als je actiefoto’s wilt gaan maken is het wel handig dat het gebied waar je bent ook een losloop gebied is en je niet op

5 Tips om mooiere honden foto’s te maken

5 tips om honden te fotograferen. Honden fotograferen is iets wat ik het liefste doe. Het meest staan natuurlijk mijn eigen honden model op mijn foto’s. Maar hoe maak je nu mooie foto’s van jouw hond?   Tip 1: Wat voor foto heb je in gedachten? Als je een idee in je hoofd hebt, hoe de foto er uit zou moeten kunnen zien moet je eerst de goede locatie vinden. Maak niet direct een foto als

You cannot copy content of this page