Hond en Kind Fotoshoot

Ben Jij de ouder van dat leuke kind met hond die ik zoek?

Gezocht:

Hond met Kind voor een leuke fotoshoot

Fotoshoot hond en kind

 

De unieke band tussen kind en hond.

Naast hondenfotograaf vind ik het ook ontzettend leuk om kind met hond op de foto te zetten.

Wil jij ook al zo lang een mooie scherpe foto van jouw hond en kind samen? en een mooi fotoalbum vol mooie herinneringen voor later?

Lijkt het jou ook geweldig om een prachtig stukje wall-art van hond en kind aan de muur te hebben?

Een hondenleven is maar kort!

Hebben jouw hond en kind ook zo’n unieke band samen? Wees dan niet te laat om dit te laten vastleggen in een prachtige foto reportage in een ontspannen sfeer waar kind en hond het tempo bepalen!

Lijkt jou dit ook leuk toen, dan ben jij diegene die ik zoek.

Waar in Friesland:

Ik ben woonachtig in zuidwest Friesland en de fotoshoots vinden meestal plaats in het mooie Gaasterland. Maar als jezelf een andere locatie in gedachten hebt is dit bespreekbaar.

Geschikte Leeftijd kind, voor een kind en hond fotoshoot

De meest geschikte leeftijd is vanaf ongeveer 3-4 jaar, je kunt dan het kind een beetje uitleggen wat precies de bedoeling is van wat je vast wilt leggen met de camera. Hoe te zitten en wat te doen.

In mijn portfolio kun je enkele voorbeelden zien van foto’s van “Kinderen met honden”

Wat moet de hond kunnen:

Het is erg handig als de hond even op zijn plaats kan blijven zitten of liggen, maar als de hond dat nog niet zo goed beheerst is dat ook geen probleem en komt hij of zij aan een lange lijn zodat er meer controle is.

voor en na foto honden fotoshoot hond en kind

 

De lijn wordt later weg gewerkt

Wat moet je meenemen:

Water en een favoriet speeltje van de hond. Kleine kinderen mogen ook hun favoriete knuffel meenemen. Water/drinken is wel belangrijk! En natuurlijk wat lekkers voor de beloning voor beide. Misschien wat extra kleding om te wisselen voor variatie.

Mag ik iemand meenemen?

Het is handig als de hond minder goed kan blijven zitten, liggen of nog niet zo goed kan luisteren een 1 extra persoon mee te nemen. Die kan helpen met afleiden, vasthouden of de hond in de juiste richting te laten kijken.

Neem echter niet meer dan 1 extra persoon mee omdat er anders veel te veel afleiding is voor zowel kind als hond waardoor alles onnodig lang gaat duren.

Kleding

primaire kleuren kinderkleding fotoshoot hond en kind

Kleding die het goed doet op de foto zijn een combinatie van jeans met bv rood, geel of blauw. Of een combinatie met pastel tinten.

De kleding moet wel vuil mogen worden, er zullen ook foto’s zittend of als het niet te nat is, liggend op de grond worden gemaakt.

Geen drukke prints. Op bv pinterest kun je voorbeelden van leuke kleding combinatie’s vinden

Haardracht

Jongen kan het haar mooi in bv een kuif hebben en misschien een leuke pet dragen als accessoire.

Meisje, meisjes hebben qua haardracht wat meer mogelijkheden, ze kunnen dotjes, vlechten of gewoon het haar los dragen, speldjes of bloemen in het haar hebben.

De Hond

Zorg dat de vacht er verzorgd uit ziet en de hond geen vieze ogen heeft. Neem een borstel mee om als de hond even heeft liggen rollebollen de blaadjes en takjes gemakkelijk te kunnen verwijderen.

Verder is zoals ik eerder al aangaf water voor de hond natuurlijk een must en dus een favoriet speeltje. En lekkere beloningen voor als hij het goed heeft gedaan, zo blijft het poseren ook leuk!

Ben je helemaal enthousiast geworden? Lijkt een kind met hond fotoshoot jou ook leuk toe? Wil je ook graag een mooie scherpe foto van beide aan je muur? Maar denk je “dat wordt vast niets” met mijn drukke hond/kind?

Ik neem alle tijd die nodig is voor een fotoshoot en met een beetje geduld lukt het eigenlijk altijd wel. Er is geen tijdsdruk en tussendoor nemen we pauzes want poseren is voor zowel hond als kind best vermoeiend!

We maken er gewoon een leuke ochtend of middag in een ontspannen sfeer van! En…  mocht het echt niet gaan lukken, dan proberen we het op een ander tijdstip nog een keer.

kind en hond fotoshoot

You cannot copy content of this page