Honden Afscheid Fotograaf Friesland

Fotograaf van hond en baas in Friesland

Honden Afscheid Fotograaf Immie van Keizer Fotografie maakt een mooie foto reportage van je hond

We weten het allemaal, een honden leven is veel korter dan dat
van ons!

En als de dag dan bijna is gekomen omdat het leven, niet meer “hond waardig” is” voor je beste maatje. Dan kun je nog 1 keer samen mooie laatste herinneringen maken.

Deze speciale momenten leggen we vast in een mooie fotoreportage. Dierbare mooie herinneringen voor later. Met de locatie houd ik rekening met wat de hond nog aan kan qua lopen.

In een online gallery kun je de foto’s die bij het pakket horen uitkiezen waarna ze door mij nog bewerkt worden. Ook kun je foto’s nabestellen of  een mooie kunstwerk voor aan de muur bestellen.

Honden-Afscheid-fotograaf-friesland

Honden Afscheid Fotograaf

Mijn Diensten

Je kunt uit verschillende fotoshoots kiezen

fotoshoot pakketten-Keizer-Fotografie

Outdoor compleet €199,95

Deze fotoshoot is een alles in 1 pakket waar ook actie foto's bij zitten en je ook samen met je hond op de foto kunt gaan. Evt ook standfoto's

keizer fotografie baas en hond foto

Best Friends €159,95

Deze fotoshoot is zeer geschikt, als je samen met je hond, of als gezin samen met jullie hond op de foto willen. Er worden verschillende mooie plekjes bezocht.

Fur Friends Only Honden Fotoshoot

Fur Friends Only €129,95

Bij deze fotoshoot worden er alleen foto's van de hond gemaakt op een mooie buiten locatie. De fotoshoot is voor maximaal 2 honden *

*foto’s op webformaat zijn niet geschikt om af te laten drukken Extra hond of persoon € 55,-

Immie Keizer

Bij Keizer fotografie, Honden afscheid Fotograaf in Friesland kun je een Honden afscheid fotoshoot boeken.

Zo kun je de laatste dierbare momenten van je beste vriend voor altijd bewaren. Een waardevolle dierbare herinnering voor altijd.

Natuurlijk geld dit niet alleen voor honden, maar ook voor andere (dieren-huisdieren)

Als je ervoor kiest om buiten foto’s te laten maken, houden we rekening  met de locatie zodat de hond niet ver meer hoeft te lopen.

De honden afscheid fotoshoot is heel speciaal

We gaan de momenten vastleggen van zijn liefste bezigheden. En als jullie samen op de foto gaan zal ik de band tussen jullie zo mooi mogelijk beeld brengen.

Neem een paar favorite speeltjes en knuffels van je hond mee. Of andere voorwerpen die echt bij jouw hond of dier horen. We nemen alle tijd die nodig is, de hond bepaalt het tempo.

Als honden fotograaf en honden baas heb ik al vaak afscheid moeten nemen van mijn dierbare honden. Het iedere keer vreselijk moeilijk, het is zo verdrietig om je beste trouwe lieve maatje te moeten missen.

Maar over een poosje kun je terug denken en kijken naar de dierbare herinneringen die je samen hebt gemaakt en dat geeft een beetje troost.

 
Met een gratis mini album
 met professioneel bewerkte foto.

Het nabestellen van foto’s is altijd mogelijk, of je kunt er ook voor kiezen een fotoalbum te laten maken van de mooiste foto’s.

 
 
Honden Afscheid fotograaf friesland

Boek hier je fotoshoot

"Companion, pal, and confidante. A friend I won't forget, You'll live for always in my heart, My sweet forever pet"

Keizer Fotografie, fotoshoots in een relaxte sfeer waar dier en kind het tempo bepalen!

Klanten Reviews | Keizer Fotografie

You cannot copy content of this page