Keizer Fotografie

keizer Fotografie logo

Honden Fotograaf In Friesland

Keizer Fotografie - De Honden Fotograaf in Friesland voor een Fotoshoot op Maat

Zoek je een Honden Fotograaf in Friesland? En wil je een leuke Honden Fotoshoot Boeken met net een beetje meer?

Dan zit je bij Honden Fotograaf Immie Keizer van  Keizer Fotografie goed, Ik ben al ruim 20 jaar een specialist in het werken met honden! Maar ook voor een katten fotoshoot kun je bij mij terecht.

Bij Honden Fotograaf Keizer Fotografie in Friesland,kun je ook een Puppy Fotoshoot of Katten Fotoshoot boeken.Voor de 1e Baby Verjaardag, kun je een Cakesmash Fotoshoot Boeken.Verder is er voor kinderen speciaal een "een hond en kind" fotoshoot

Bij Keizer Fotografie kun je ook samen met je hond op de foto gaan.

Het is heel erg leuk om de speciale band tussen Kind en Hond in een mooie fotoreportage vast te leggen! En misschien wil je als baas ook wel graag een mooie foto reportage van jullie samen
Honden Afscheid Fotografie – een hondenleven is helaas maar kort!
Is je hond al oud en komt de tijd om afscheid te moeten nemen steeds dichterbij is een zgn afscheid honden fotoshoot echt een aanrader! Dit geld natuurlijk ook voor andere huisdieren. Tastbare herinneringen als foto’s zijn van onschatbare waarde! Alle mooie foto’s van de fotoshoot komen ook in een mooie fotoalbum, zo blijven ze bewaard voor altijd. Integenstelling tot digitale bestanden die zomaar gewist kunnen worden, of die je gemakkelijk kwijt raakt.

Kies hier een Fotoshoot

Klik op de Pootjes voor meer informatie over de Fotoshoots

Honden Fotoshoot Compleet

In deze zeer uitgebreide Fotoshoot zit alles. Van actie tot baas, hond en Kind samen. Portret foto’s, eventueel show- stand foto’s . We maken gebruik van meerdere Locatie’s binnen het gebied. Andere wensen, laat het weten.

hond of KatTen Fotoshoot

De Hond of Katten Fotoshoot kan op een mooie Locatie buiten of in de Studio. In de Studio is beperkt ruimte, dus max 1 Baas en 2 Honden en 1 extra persoon. De Honden FotoShoot of Katten Fotoshoot is ook voor andere Huisdieren..

Hond Kind Baas Fotoshoot

Best Friends, beste maatjes. Leuk samen op de Foto! Dit kan op een mooie locatie buiten of in de Studio. Wil je als baas, ook op je allermooist op de foto, dan is voor de baas ook mogelijk “Haar en Make-Up” bij te boeken.

cakesmash fotoshoot

Je kindje wordt 1 jaar, een hele speciale verjaardag voor de hele familie. De momenten van deze speciale verjaardag wil je natuurlijk voor altijd vastleggen! Herinneringen van onschatbare waarde!

Nog vragen?         (Klik voor Prijzen Cackesmash fotoshoot op de taart)

Boek hier je Fotoshoot

Nu tijdelijk met flat-lay fotoalbum*

Honden Fotoshoot Compleet

Alles in 1 pakket
185
95
 • Fotoalbum 20x30 met de mooiste Foto's
 • Keuze uit 20-25 Foto's *
 • 18 Foto's op Webformaat*
 • 1 Fotoafdruk 20 x 30 naar keuze*
 • Alle mooie foto's in het album
 • Locatie in Overleg
 • Actie Foto's
 • Samen met de Hond
 • De Hond alleen
 • Baas of Kind alleen
 • 2 Personen en 2 Honden
 • Show Stand Foto's Mogelijk
 • Reiskostenbuiten Gaasterland na 12 km vanaf 8715KA 0.30 cent p/km
nr 1

Best Friends

Samen Hond, Baas of Kind
149
95
 • Fotoalbum 20x20* met de mooiste Foto's
 • Keuze uit 15-20 Foto's *
 • 12 Foto's op Webformaat*
 • 1 fotoafdruk 13 x 20 cm naar keuze
 • Alle mooie foto's in het album
 • Samen op de Foto, Hond, Kind of Baas
 • Hond Alleen (geen actief stand foto's )
 • Kind en of Baas Alleen
 • 1 Kind/Baas met max 2 honden
 • Buiten of in de Studio
 • Reiskostenbuiten Gaasterland na 12 km vanaf 8715KA 0.40 cent p/km
Populair

Honden Fotoshoot Portret

Voor Hond of Kat
119
95
 • Mini leporello met 8 foto's naar keuze
 • Keuze uit 12-15 foto's
 • 8 Foto's op Webformaat*
 • 1 fotoafdruk 10 x 15 naar keuze
 • Alle 8 mooie foto's in een leporello
 • Portret Foto's
 • Keus uit Twee Achtergrond Kleuren
 • Max 2 honden of 2 Katten
 • Buiten of in de Studio
 • Reiskostenbuiten Gaasterland na 12 km vanaf 8715KA 0.40 cent p/km
Studio

* Hondenfotograaf Keizer aanvullende info: Keizer Fotografie kiest uit de foto's de meest geschikte, die worden in een online gallery geplaatst. Via een persoonlijke link krijg je toegang tot de gallery en kun je de foto's passend bij je pakket uitzoeken. Heb je een keuze gemaakt, dan worden de foto's professioneel nabewerkt * Foto's op webformaat zijn niet geschikt om af te drukken, wel voor op social media. Fotoafdrukken in andere formaten, of hexagons, squares en cirkels op bv acryl, dibond, aluminium of forex, kunnen tegen bijbetaling worden nabesteld. Kijk ook op de pagina Wall-Artvoor voorbeelden. Op de fotoafdrukken en de foto's in het fotoalbum zit geen logo. Groter formaat fotoalbum tegen bijbetaling. De fotoalbums hebben een hard cover. Fotoalbums alleen bij de compleet en samen fotoshoot.

Tip: Geef eens een fotoshoot cadeau! 

cadeaubon Keizerfotografie

FAQ

Als een honden Fotograaf ben ik specialist in het werken met Honden. Het gaat zeker lukken ook van jou hond een mooie Hondenfotoshoot te maken.

Als de hond niet los kan tijdens de Honden Fotoshoot,, dan maken we de foto’s aangelijnd. De lijn wordt dan later weggewerkt. Of we proberen een locatie te vinden die afgesloten is. In de studio is het geen enkel probleem. Op deze manier werk ik ook met puppy’s

Bij Honden Fotograaf Keizer Fotografie is er geen tijdlimiet. Het verschilt per type hondenfotoshoot, meestal tussen de anderhalf en twee uur.

Kind en hond, pup of kat bepalen het tempo en ik neem alle tijd die nodig is en las zo nu en dan een pauze in zodat hond en kind even kunnen ontspannen want poseren is best vermoeiend!

Ik verkoop geen digitale bestanden in hoge resolutie. Als de bestanden worden afgedrukt bij een willekeurig fotolab kan ik de kwaliteit niet garanderen.

Mijn kalibratie en kleurbeheer zijn afgestemd op het fotolab waar ik mee samenwerk. Ik verkoop alleen digitale bestanden op webformaat die bij het gekozen pakket horen.

Deze zijn geschikt voor gebruik op social media en bv je telefoon, maar niet geschikt om af te drukken. eventuele nabestellingen gaan via Keizer Fotografie.

Bij Honden Fotograaf Keizer Fotografie betaal je voor de tijd die ik nodig heb voor de honden fotoshoot.

Maar ook voor de voorbereiding en nabewerking wat de meeste tijd in beslag neemt.

Ook worden de nodige zakelijke kosten meegenomen en dat bepaalt uiteindelijk de prijs van de hele fotoshoot.

Het hoeft niet persé zonnig te zijn voor mooie foto’s. De mooiste foto’s worden gemaakt bij bewolkt weer. Als het de hele dag regent, plannen we een nieuwe afspraak.

Je kunt er ook voor kiezen de honden of Katten Fotoshoot in de fotostudio van Keizer Fotografie te doen.

Dit is ook mogelijk voor de Hond en Kind Fotoshoot. De Honden Fotoshoot Compleet kan alleen buiten.

Het is altijd handig om een paar extra handen te hebben. Bijvoorbeeld om een balletje te gooien of om de aandacht van de hond vast te houden.

Voor zowel jou als voor mij kan dat handig zijn.  In de studio is echter beperkt plaats , dus overleg dit dan eerst even.

Ook is het beter dat er maar 1 extra persoon mee komt anders is er teveel afleiding en gaat alles mogelijk veel langer duren.

Zorg dat je hond er op zijn best uitziet, geen klitten heeft of vieze ogen en schoon en droog is. Als je hond aangelijnd moet blijven neem dan als je die hebt een dunne lijn met halsband mee als je die hebt of overleg dit even.

Liever geen tuig aan tijdens de fotoshoot.

Ga je samen met je kind op de foto, stem dan de kleding wat op elkaar af, maar draag kleding waar je jezelf lekker in voelt.

Bij voorkeur niet te drukke prints. Je kunt eventueel nog wat extra kleding meenemen zodat je ook nog wat af kunt wisselen.

Meer informatie over hoe je je hond kunt voorbereiden kun je hier lezen en op deze pagina staat ook veel info over kleding

Het is mogelijk Foto’s in verschillende maten of of op acryl, aluminium etc af te laten drukken. Neen daarvoor ook een kijkje op de pagina Wall-Art  Hier kun je enkel voorbeelden zien van hoe een wall Art Collectie bij jou in huis er zou kunnen uitzien.

Staat je vraag hier niet tussen, neem dan gerust even vrijblijvend  Contact op.

Prachtige Foto's van onze Puppy "Blue"

Kortgeleden hebben we foto’s bij Immie laten maken van onze Blue. Immie neemt echt de tijd voor jou en je pup. Ze is super aardig, heeft goede ideeën en denkt met je mee. De foto’s waren snel klaar en waren prachtig!!! Ik kan u Keizerfotografie zeker aanraden voor de mooiste foto’s van u huisdier
Anouk Schippers
klant

De Mooiste Momenten Gevangen in Beeld voor Altijd!

You cannot copy content of this page