Honden Fotograaf Gaasterland

Fotograaf van Hond en Baas in Gaasterland - Friesland Keizer Fotografie

Als gediplomeerd honden fotograaf zorg ik ervoor dat jouw hond prachtig op de foto komt.

Ook als je hond niet los kan blijven zitten of staan gaat dit gegarandeerd lukken.

Ik werk al meer dan 20 jaar dagelijks met honden en ook katten komen regelmatig langs. Je kunt dus wel zeggen dat ik specialist ben in het werken met honden

Buiten Fotoshoots:
De fotoshoot met jouw hond wordt op verschillende locaties in het mooie Friese Gaasterland gehouden.
In de mooie natuur van Gaasterland komt jouw hond op zijn of haar mooist op de foto. Ik weet verschillende mooie locatie’s dus er zal zeker ook variatie zijn in de foto’s, bij een studio fotoshoot ben je veel beperkter in de mogelijkheden.
 
Geduld en geen tijdslimiet.

Je hoeft niet niet bang te zijn dat het niet gaat lukken om jouw hond op de foto te zetten, ik heb daarvoor verschillende trucjes en met geduld en de juiste aanwijzigingen komt jouw hond ook op zijn mooist op de foto.

Honden hebben net als mensen en kinderen ook even tijd nodig om te wennen en zich op hun gemak te voelen,

Honden fotograaf Gaasterland Keizer fotografie

Bij Immie Keizer, honden fotograaf in het mooie Gaasterland Gelegen in de provincie Friesland,

Kun je verschillende honden of huisdieren fotoshoots boeken. Naast honden fotografeer ik ook katten.

De hond of kat bepaald het tempo, alles gaat in een relaxte sfeer, want ook voor honden en katten is poseren ook best wel inspannend.

Als honden fotograaf en met mijn jarenlange ervaring met het werken van honden weet ik precies wat ik moet doen om er een fantastische fotoshoot van te maken.

Foto Pakketten

fotoshoot pakketten-Keizer-Fotografie

Outdoor Compleet Fotoshoot 199,95

Deze fotoshoot is een alles in 1 pakket waar ook actie foto's bij zitten en je ook samen met je hond op de foto kunt gaan. Evt kunnen er ook show-stand foto's worden gemaakt.

Best Friends Fotoshoot 159,95

Deze fotoshoot is zeer geschikt, als je samen met je hond, of als gezin samen met jullie hond op de foto willen. Er worden verschillende mooie plekjes bezocht.

Fur friends only honden fotoshoot

Only Dogs & Cats 129,95

Bij deze portret fotoshoot worden er alleen foto's van de hond of kat gemaakt op een mooie buiten locatie. De fotoshoot is voor maximaal 2 honden, een extra hond kun je bij boeken. Katten en andere huisdieren in de fotostudio.

Waarom Keizer Fotografie?

Geen tijdlimiet

Hond, kat of kind bepalen het tempo. Ik neem alle tijd die nodig is om er een geslaagde fotoshoot van te maken.

Kwaliteit

Professioneel nabewerkt foto's echte foto-art en uitgebreide foto pakketten. Inclusief mini fotoalbum.

Gecertificeerd & ruime ervaring

Gidiplomeerd fotograaf met ruime ervaring in het werken met honden en katten.

Klant Tevredenheid

Al vele tevreden klanten gingen u voor. Ik doe mijn uiterste best om er een geslaagde fotoshoot van te maken.

In Gaasterland zijn genoeg prachtige plekjes die we gaan bezoeken voor de honden fotoshoot.

Wil je een Katten of fotoshoot of een mooie foto reportage met andere huisdieren? Neem dan even contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden.

Voor een buiten Honden Fotoshoot spreek ik als Honden Fotograaf altijd af op een centraal gelegen plek in Gaasterland waar we goed kunnen parkeren.

Vanuit de locatie waar we elkaar ontmoeten vertrekken we in de auto naar verschillende mooie plekjes. We beginnen met de portret foto’s en als je de Outdoor Compleet Fotoshoot hebt geboekt, dan worden als laatste de Actie Foto’s gemaakt.

Als je de fotoshoot hebt geboekt, spreken we ook altijd 1 of 2 reserve datums af, voor als het weer niet meewerkt.

Ook krijg je van mijn nog een informatie gids met handige tips voor tijdens de fotoshoot.

Wall-Art

Wil je graag na de fotoshoot 1 van de mooiste foto’s aan de muur, of misschien meerdere overleg dat dan van te voren, dan kan ik daar rekening mee houden tijdens de fotoshoot.

 

Reviews

Sharon de Jong
Sharon de JongOutdoor Compleet Fotoshoot
Lees verder
Met een meisje van 2,5 jaar met een eigen wil en 2 pups van 9 weken die nog niet luisteren is een fotoshoot een heuse uitdaging. Immie was ontzettend geduldig en had veel in haar trukendoos zitten om tot een prachtig resultaat te komen. Ben je opzoek naar een rustige, geduldige, vakbekwame fotograaf? Dan raad ik Immie zeker aan! Wij zijn meer dan tevreden en de prachtige foto’s pronken hier aan de muur.
Lida de Jong
Lida de JongFurry Friends Only fotoshoot
Lees verder
Immie neemt alle tijd om een mooie locatie uit te zoeken om de foto’s te maken. Meerdere plekken hebben we bezocht en dus ook een ruime keuze in geweldige foto’s. Ik ben er erg blij mee en vind dit zeker een aanrader.
Marit Kromkamp
Marit KromkampBest Friends Fotoshoot
Lees verder
"Wauw, ik had onlangs een fantastische ervaring tijdens een hondenfotoshoot die absoluut 5 sterren waard was! De fotograaf nam de tijd om prachtige foto's te maken en bezocht echt leuke plekken. Ik was onder de indruk van haar toewijding en creativiteit. De foto's zijn prachtig geworden en ik kan haar zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een geweldige ervaring en prachtige herinneringen met hun harige vrienden!
Tineke de Vries
Tineke de VriesBest Friends Fotoshoot
Lees verder
Ik heb de fotoshoot al heel ontspannen beleefd, wat ik als heel plezierig heb ervaren. Ook de communicatie verliep alsof we elkaar veel langer kenden. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Het zijn prachtige, professionele foto’s geworden. Alhoewel ik zelf niet graag gefotografeerd word, ben ik superblij dat ik toch het besluit heb genomen en nu hele mooie foto’s heb van Dennis en mij samen.
Previous
Volgende

Klaar om jouw fotoshoot te boeken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op? Dat kan via het boekingen formulier op de contact pagina, of je kunt me een mailtje sturen.

* Foto’s op webformaat zijn voorzien van ene klein logo en niet geschikt om af te drukken. Extra hond of persoon € 15,00

You cannot copy content of this page