Hondenfotograaf in Friesland

hondenfotograaf in Friesland
hondenfotograaf in Friesland

Fotograaf van honden en katten in Friesland Immie Keizer

In 2019 heb ik mijn diploma beroeps fotograaf gehaald en ben ik naast mijn werk als hondentrimster in mijn eigen hondentrimsalon begonnen als voornamelijk hondenfotograaf.

Honden zijn mij passie!

Honden zijn mijn passie, ik kan mij een leven zonder honden gewoon niet voorstellen, daarom ben ik het liefste bezig als hondenfotograaf. Maar ook katten mooi de foto zetten vind ik erg leuk om te doen. Daar is veel geduld voor nodig en dat werkt heel anders dan hondenfotografie.

Een hond kun je vaak veel gemakkelijker laten poseren dan een kat. Bij een kat moet je soms echt van alles uit de kast halen om ze daar te krijgen, waar je de beste foto kunt maken. Gelukkig weet ik daar ook wel trucjes voor! En zoals bij alles is geduld een schonen zaak.

Geen tijdsdruk!

Ik neem dan ook voor alle fotoshoots alle tijd, om ervoor te zorgen dat er mooie foto’s gemaakt kunnen worden

Als fotograaf van honden vind ik het ook erg leuk om de band tussen kind en hond mooi op beeld vast te leggen. Kinderen hebben vaak een unieke band met hun huisdieren. Alhoewel ik ook andere dieren fotografeer, ben ik het meest als hondenfotograaf bezig.

honden fotograaf in Friesland
Over fotografie ben je nooit uitgeleerd, ik volg daarom ook regelmatig workshops bij bekende (honden)fotografen zoals StapFoto en ik heb ook een aantal keren een workshop gevolgd bij de beste hondenfotograaf van 2018 Monoa en de Belgische Sandra Helsocht

Binnenkort staat er weer een workshop op de planning bij Haron Haghuis Fotograferen is ook oefen en gelukkig zijn mijn twee modellen Happy en Joy me hiermee zeer behulpzaam. Ze vinden het echt leuk om op de foto te mogen!

Maar het is niet persé nodig dat voor een honden fotoshoot je hond perfect luistert, als is het wel handig dat de basis commando’s een beetje bekend zijn. In de nabewerking wordt de lijn weg gewerkt. En met geduld en wat ontspanning op zijn tijd, lukt het wel om mooie foto’s te maken.

Werk gebied

Het gebied waar ik als hondenfotograaf bezig ben is het mooie Gaasterland. Daar weet ik voldoende mooie plekjes en weet ik op welk moment van de dag de licht omstandigheden het beste zijn, maar op verzoek kom ik ook naar een andere locatie.

Lijkt het je ook leuk een honden fotoshoot te boeken bij een echte hondenfotograaf, neem dan even contact op!

Hondenfotograaf in Friesland

You cannot copy content of this page