Hondenfotoshoot Australian Labradoodle Sam

fotoshoot-labradoodle-sam-keizerfotografie-frl

Hondenfotoshoot met hondenmodel de Australian Labradoodle Sam.

Op zoek naar een “mooi hondenmodel” voor een hondenfotoshoot om nieuwe foto’s te maken voor mijn portfolio.

kwam ik in aanraking met Australian Labradoodle Sam en zijn bazin Trees

 

Bijzonder:

Op mijn oproep voor een hondenmodel voor een lente hondenfotoshoot, kreeg ik veel reactie’s. Allemaal ontzettend leuke en bijzondere honden.

VIP Dog Sam

Uiteindelijk heb ik uit alle inzendingen gekozen voor Sam, een jonge Australian Labradoodle die dagelijks met zijn bazin mee naar school gaat als een soort van hulphond!

Er werd een afspraak voor een hondenfotoshoot gepland en “Sam” ontpopte zich als een heus model.

Lees hier het verhaal van VIP dog Sam en zijn bazin Trees:

Hondenmodel Australian Labradoodle Sam
Sam

Sam is een reu (gecastreerd) van 2 jaar en de grootste vriend die er is. Daarnaast is Sam ook mijn collega. Ik werk op Bogerman en Sam gaat iedere dag met mij mee.

Hij is een echte “ontdooi” hond, stelt alle kinderen op hun gemak. Wanneer een leerling ( met rugzakje) het even niet ziet zitten, zoeken ze Sam op.

Hij weet ze snel op hun gemak te stellen en de kinderen ontspannen snel. Het is de beste ” therapeut ” die je je maar kan bedenken. Hij heeft ze zo weer aan het lachen met zijn gekke fratsen.

Ook de meeste collega’s zijn gek op Sam. Kortom, een echte aanwinst voor Bogerman.

Sam een echte VIP dog

Trees Vd Molen: Als ik school binnen loop wordt Sam als eerste begroet. Daarna is het zo van:” oh ja,  hoi Trees”. Sam is een echte VIP dog dus.

Stoer

Sam weet ook precies met wie hij kan stoeien, meestal de stoere jongens van school. Dan haalt hij zijn bal of knuffel en wordt er lekker ruig gespeeld.

Lieve knuffel

Bij de meisjes gaat hij meestal op zijn rug liggen, poten omhoog, zo van, kriebel mij maar lekker.

Trees Vd Molen: Toch moet je hem beschermen tegen teveel prikkels. Om de twee uren gaan we lekker en eind lopen. Doen we écht samen zodat er niks van hem wordt verwacht.

Niet storen aub

Wanneer hij moe is gaat hij op z’n kussen liggen en gaat de deur van mijn kantoor dicht.

Dan mogen de kinderen niet meer bij hem komen totdat hij wakker is. Zo creëer ik de rust voor hem zodat hij er met volle energie tegenaan kan.

Heb jij ook zo’n bijzondere hond? of betekend jou hond ook heel veel voor je?

laat het me weten en misschien komt jou hond dan wel in de spotlights!

Hondenfotoshoot-Australian-labradoodle-sam-keizerfotografie
Sam met zijn favoriete knuffel

Meer nieuws en tips

unleashed-emerge-Keizerfotografie
End of Emerge

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op

puppy fotograaf friesland
Puppie Fotograaf

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken! Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen. Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter

You cannot copy content of this page