Lente Fotoshoot Win Actie | It Giet Oan!

Keizer Honden Fotografie win actie
Lente fotoshoot win actie

Zijn jullie ook zo blij dat de corona maatregelen bijna voorbij zijn! Eindelijk weer tijd voor leuke dingen! Bijvoorbeeld in fotoshoot Lente Win Actie!

Lente Fotoshoot Win Actie | It Giet Oan!

Omdat de corona maatregelen verleden tijd lijkt, en het voorjaar er ook bijna aankomt verloot ik een Lente fotoshoot! Heb je een hond en wil je graag samen met hem of haar op de foto? schrijf dan in en loot mee. De Lente fotoshoot win actie staat gepland voor maart, dus nog even geduld.

Zodra de Lente zich aandient gaan we de Lente fotoshoot inplannen

Wil je hieraan meedoen en ook kans maken om deze fotoshoot voor 1 baas of kind met hond, of 2 honden, houdt dan mijn Instagram en FB in de gaten! de actie staat voor maart op de planning.

Nog leuker is dat je me ook gaat volgen natuurlijk! helpen jullie me mee om de 1000 volgers te bereiken?

Je kunt natuurlijk ook 1 van mijn andere fotoshoots boeken, nu tijdelijk met flat-lay fotoalbum waar alle mooie foto’s in komen te staan.

Ben je op zoek naar een leuk familie uitje?

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij ook een IFKS Wedstrijd Skûtsje, nl de Singelier waar we leuke arrangementen en dagtochten mee aanbieden. Eindelijk kan het weer! Uiterst geschikt voor een sportief dagje uit op het water! Zoek je nog wat leuks voor een bedrijfsuitje, vrienden of familie dag? kijk dan eens op de website voor de mogelijkheden.

dagje uit met skûtsje singelier

Meer nieuws en tips

honden fotografie tips
Honden Fotografie Tips: De 5 mooiste plekjes in Friesland

Honden Fotografie Tips : 5 mooiste plekjes in Friesland   De 5 mooiste plekjes in Friesland Honden Fotografie Tips Bij hondenfotografie buiten, heb je natuurlijk ook mooie plekjes nodig om foto’s te kunnen maken! En het is ook erg handig dat het onderwerp van de hondenfotoshoot, los mag lopen! Vooral als je actiefoto’s wilt gaan maken is het wel handig dat het gebied waar je bent ook een losloop gebied is en je niet op

5 Tips om mooiere honden foto’s te maken

5 tips om honden te fotograferen. Honden fotograferen is iets wat ik het liefste doe. Het meest staan natuurlijk mijn eigen honden model op mijn foto’s. Maar hoe maak je nu mooie foto’s van jouw hond?   Tip 1: Wat voor foto heb je in gedachten? Als je een idee in je hoofd hebt, hoe de foto er uit zou moeten kunnen zien moet je eerst de goede locatie vinden. Maak niet direct een foto als

You cannot copy content of this page