Model Gezocht voor een Hondenfotoshoot en Meer

Model worden voor een gratis portfolio hondenfotoshoot?

Minimaal 1 keer per jaar ben ik op zoek naar een model voor een Hondenfotoshoot om nieuwe foto’s te maken voor mijn portfolio.

Ik doe daarvoor een oproep aan de mensen die op mijn email lijst staan en kies daaruit een hondenmodel. Dit kan een hond van een bepaalde afmeting, kleur, ras, of een rasloze hond zijn. 

Uiteraard zijn er wel voorwaarden aan verbonden en ga je ermee o.a akkoord dat de foto’s door mij worden gebruikt!

Door je in te schrijven, geef je toestemming dat je gegevens worden opgeslagen om je op de hoogte te kunnen brengen van acties, nieuws/tips en wanneer er een honden model wordt gezocht

Hoe kan ik kans maken om model worden?

Door je in te schrijven, geef je toestemming dat je gegevens worden opgeslagen om je op de hoogte te kunnen brengen van acties, nieuws/tips en wanneer er een hondenmodel wordt gezocht
Model gezocht voor hondenfotoshoot

Meer tips lezen? of weten hoe je een hondenmodel klaar maakt voor een hondenfotoshoot.

Aan welke eisen moet een hond zoal voldoen?  

Het is handig als je hond de basis commando’s een beetje beheerst, maar al shij nog niet zo goed luistert en net “los” kan lopen maak ik gebruik van een lang lijn. De wordt dan later professioneel weggewerkt door mij en zie je er dus niet meer van.

Wel is het handig om geen tuig aan te doen, of te zorgen dat dit tijdens de fotoshoot af kan en vervangen wordt door een halsband met lange lijn. Mocht je hond de commando’s nog niet zo goed beheersen dan is het is ook wel handig om met 1 extra persoon te komen die kan helpen.

Door aanwijzingen te geven wat te doen, kan de hond toc een soort van gestuurd worden in de pose die ik in gedachten heb.

You cannot copy content of this page