Nieuws Blog

In dit Blog kun je nieuws over aanbiedingen en acties van Keizer Fotografie.

Maar ook tips over honden fotografie en andere wetenswaardigheden lezen. 

Ik probeer zeer regelmatig een blog post te plaatsen

Fotograaf van Hond en Baas in Friesland

Nieuws Blog

Deze pagina gaat over verschillende dingen die ik mee maak als ik met honden op pad ben voor een fotoshoot. Maar je kunt hier ook tips en andere wetenswaardigheden vinden die te maken hebben met honden.

Verder kun je  in dit nieuws blog volgen wat ik allemaal moet doen in de foto challenge waarin ik mee mag doen die in mei begint.

Elke twee weken krijg je een nieuwe foto opdracht, en in de eerste ronde, als je tenminste de foto’s voor de “deadline” in hebt gestuurd, worden er eerst 20 foto’s uit geselecteerd.

Daarna worden uit de 20 de beste 10 gekozen. De jury bestaat uit twee van de beste honden fotografen die in Nieuw Zeeland en Australië wonen.

Alle foto’s die ingestuurd, in de vorige challenge “Embark” waaraan ik mee heb gedaan deden er over de honderd honden fotografen van over de hele wereld mee, worden stuk voor stuk beoordeeld 

Dit is natuurlijk ook erg leerzaam en bovendien moet ik op zoek naar nieuwe foto locaties die passen bij de opdracht. Ik heb er erg veel zin in! Maar twee foto opdrachten in een maand is best veel. Dus je moet er wel echt wat voor doen!

Popular Posts:

unleashed-emerge-Keizerfotografie

End of Emerge

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op

Read More

Recent Posts:

unleashed-emerge-Keizerfotografie

End of Emerge

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op

Read More
puppy fotograaf friesland

Puppie Fotograaf

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken! Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen. Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter

Read More
eervolle vermelding-landschap-keizerfotografie

Award Winning photo’s

Award winning photo’s Tja ik ben flabbergasted zeggen ze dan……. Dat was ik zeker! ik doe wel eens mee aan foto wedstrijden en heb in verschillende categoriën eervolle vermeldingen en ” awards”  gewonnen! Award Winnende foto’s Met deze foto deed ik mee in de categorie “landscape” en ” Golden Hour” en kreeg van de 2649 inzendingen een eervolle vermelding van de expert jury. Erg trots was ik daarop natuurlijk.  Maar dat was nog niet alles..

Read More
honden fotografie tips

Honden Fotografie Tips: De 5 mooiste plekjes in Friesland

Honden Fotografie Tips : 5 mooiste plekjes in Friesland   De 5 mooiste plekjes in Friesland Honden Fotografie Tips Bij hondenfotografie buiten, heb je natuurlijk ook mooie plekjes nodig om foto’s te kunnen maken! En het is ook erg handig dat het onderwerp van de hondenfotoshoot, los mag lopen! Vooral als je actiefoto’s wilt gaan maken is het wel handig dat het gebied waar je bent ook een losloop gebied is en je niet op

Read More

You cannot copy content of this page