Connections

Connections tijdens de Best Friends fotoshoot

De Bijzondere Band tussen Mens en Hond Connections De relatie tussen een mens en een hond is een van de meest bijzondere en diepgaande relaties die we kunnen ervaren. Het gaat verder dan alleen huisdier en eigenaar; het is een band gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, loyaliteit en wederzijds vertrouwen. Maar wat gebeurt er als we een kind toevoegen aan deze mix? De uitkomst is vaak magisch. De connectie tussen een mens en zijn of haar […]

Fotoshoot cadeaubon

cadeau-bon Keizer Fotografie

De nieuwe fotoshoot cadeau bonnen zijn binnen! De laatste tijd heb ik veel cadeau bonnen verkocht dus het einde kwam al aardig in het zicht. Om niet zonder te komen, gelijk maar nieuwe Cadeaubonnen gemaakt met een nieuwe look! Uniek Cadeau Zoek je een uniek cadeau? Wat zijn waarde altijd behoudt? Geef dan een fotoshoot cadeaubon als cadeau!  Tijdens de fotoshoots gaan we samen prachtige foto’s maken in een relaxte sfeer. Geen tijdsdruk ik neem […]

Bronze Award voor Immie Keizer Fotografie

Keizer hondenfotografie wint bronze award WPA

Toekenning Bronze Award 24 januari: Bericht van de WPA, de International Photographers Awards. Voor de eerste keer meegedaan aan de WPA awards en dat was best spannend, aan deze fotowedstrijd doen heel veel talentvolle fotografen mee dus in spanning open ik  mijn mail zou ik een award hebben gekregen voor 1 van mijn foto’s? Je kunt een Platina, Gold, Silver of Bronze Award krijgen. Yes ! Ik heb een Bronze certificaat gekregen met deze foto met […]

End of Emerge

unleashed-emerge-Keizerfotografie

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op […]

You cannot copy content of this page