Onvergetelijk Baby Verjaardagsfeest

Een baby's eerste verjaardag is een bijzondere mijlpaal die gevierd moet worden!

En wat is er nu leuker dan een cake smash fotoshoot? Bij Keizer Fotografie ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje vol plezier, vrolijkheid en natuurlijk heerlijke taart. 

Op deze pagina ontdek je alles over het organiseren van een cake smash fotoshoot bij Keizer Fotografie, een perfecte manier om de verjaardag van je kleintje op unieke wijze vast te leggen.

Wat is een cake smash fotoshoot?

Een cake smash fotoshoot is een creatieve fotoshoot waarbij een baby zijn of haar eerste verjaardag viert door een taart te ‘smashen’. De baby krijgt een prachtig versierde taart voorgeschoteld en mag deze naar hartenlust proeven, met de handjes eten en ermee spelen.

Terwijl de baby geniet van de taart, worden er professionele foto’s gemaakt door Immie van Keizer Fotografie. Schitterende foto’s van de kostbare momenten vol plezier en verwondering.

onvergetelijk Baby Verjaardagfeest cakesmash
onvergetelijke Baby Verjaardagfeest

Onvergetelijk Baby verjaardag feest, met onvergerelijke herinneringen

Keizer Fotografie werkt samen met professionele bakkers die gespecialiseerd zijn in het maken van prachtige en smakelijke taarten voor cake smash fotoshoots. 

De perfecte setting, Bij Keizer Fotografie wordt er gezorgd voor een speciaal ingerichte fotostudio met een mooie achtergrond

Conclusie

Met oog voor detail en gevoel voor timing zorgt ik ervoor dat de vrolijkheid, nieuwsgierigheid en ondeugendheid van je kleintje prachtig worden vastgelegd. De foto’s worden vervolgens zorgvuldig bewerkt, zodat je een waardevolle herinnering hebt aan deze bijzondere gebeurtenis.

Een cake smash fotoshoot bij Keizer Fotografie biedt de perfecte gelegenheid om de eerste verjaardag van je baby op een unieke en gedenkwaardige manier te vieren. Met een prachtig versierde taart, een speciaal ingerichte fotostudio en een professionele fotograaf, wordt de cake smash fotoshoot een moment om nooit te vergeten. Maak van de eerste verjaardag van je kleintje een feest vol plezier en laat Keizer Fotografie de kostbare momenten voor altijd vastleggen.

De Fotoshoot Paketten

Onvergetelijk Baby Verjaardagfeest

All Inclusive A 199,95

Met luxe beren taart*

Baby Cake Smash Fotoshoot Friesland
 • Met Beren/Jungle taart*
 • Gratis mini fotoalbum   
 • 15 foto’s op webformaat*
 • 1 digitaal bestand in HR voor de uitnodiging

De taarten kunnen afwijken van die op de foto’s. Bij A en B kun je wisselen tussen Jungle of beren taart/thema.

All inclusive B 179,95

Met luxe jungle taart

Jungle cakesmash Keizer Fotografie
 • Luxe Jungle/Beren taart*
 • Gratis mini fotoalbum
 • 12bewerkte foto’s op webformaat*
 • 1 digitaal bestand in HR voor de uitnodiging

cakesmash C 169,95

Met luxe grote cupcake taart

Baby Cakesmash fotoshoot friesland
 • Luxe cupcake taart
 • Gratis mini fotoalbum
 • 10 bewerkte foto’s op webformaat*
 • 1 digitaal bestand in HR voor de uitnodiging

Small CakeSmash D 159,95

Met lekkere slagroom taart

medium cake-smash fotoshoot keizer Fotografie
 • Lekkere slagroom taart
 • Gratis mini fotoalbum
 • 8 bewerkte foto’s op webformaat*
 • 1 digitaal bestand in HR voor de uitnodiging

Geen tijdsdruk en lekker douchen na afloop

onvergetelijk baby verjaardag cakesmash feest

Onze tweeling mocht op de foto tijdens een cakesmash fotoshoot. Immie had het prachtig aangekleed en nam de tijd voor de shoot en de kinderen. Er hing een prettige sfeer. Het resultaat was fantastisch, met prachtige en won hilarische foto's van de tweeling die van de taart smullen! Ik raad het zeker aan om foto's door Immie te laten maken

Boek hier je Cakesmash fotoshoot

Bakkerij de Vries 

Maak van de eerste verjaardag van je kleintje een feest vol plezier en laat Keizer Fotografie de kostbare momenten voor altijd vastleggen.

       Bakkerij vd Werf

You cannot copy content of this page

Reviews
Fijne Ervaring
Fijne ErvaringKornelia Zwart
Lees verder
Fijne ervaring gehad, supermooie foto's. Immie is heel geduldig en we hebben prachtige foto's van onze zoon zijn 1e verjaardag gekregen.
Wensen Bespreekbaar
Wensen BespreekbaarKarin de Vries
Lees verder
Wij wilden niet dat de foto's van de cakesmash fotoshoot van onze dochter door Immie werden gebruikt voor publicatie op het internet. En dat is geen punt bij Immie.
Relaxte Fotoshoot
Relaxte FotoshootWietske Tuinstra
Lees verder
Immie neemt alle tijd en had de fotostudio prachtig aangekleed voor onze tweeling.Er hong een prettige sfeer en het resultaat is fantastisch! Een aanrader.
Vorige
Volgende