Puppie Fotograaf

puppy fotograaf friesland

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer

Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken!

Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen.

Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter dat mooie foto’s van je puppie maken nog niet zo eenvoudig is!

puppy fotograaf friesland
Australian Schepperd pup storm in actie

Schakel de hulp van een professionele fotograaf in!

Wil je toch graag echt mooie foto’s van je pup en zoek je een puppie fotograaf in Friesland dan kun je bij mij terecht. Ik heb verschillende foto pakketten waar je uit kunt kiezen.

Een puppy fotograaf kan je helpen om prachtige foto’s te maken van je pup op verschillende leeftijden. Van schattige foto’s van je puppie als hij net bij je is, tot actiefoto’s van je pup die in het bos of op het strand rent en speelt. Een professionele puppie fotograaf kan ook helpen om de persoonlijkheid van je pup vast te leggen op beeld, zodat je de foto’s echt als een herinnering aan je trouwe vriend kunt koesteren.

Je kunt bij mij kiezen uit 1 van de gewone foto paketten, maar er is ook een puppie foto abonnement. Dan doe ik 3 fotoshoots van je puppie zodat je aan het einde een mooi beeld hebt van de groei van je puppie tijdens zijn 1e levensjaar.

We zoeken daarvoor een geschikt terrein op waar we ook wat actie foto’s kunnen maken. (als dit in het pakket zit wat je hebt gekozen).

Als puppy fotograaf en specialist in het werken met honden heb ik de juiste ervaring en apparatuur om prachtige foto’s van je puppy te maken. Zowel buiten op verschillende mooie locaties’s maar eventueel ook binnen in de foto studio van Keizer Fotografie.

Voordelen inhuren puppie fotograaf

Een van de grootste voordelen van het inhuren van een puppy fotograaf is de kwaliteit van de foto’s. Ik bewerk iedere foto ook nog professioneel na, zodat iedere foto een uniek beeld is met een unieke uitstraling.

Nog een voordeel van het inhuren van een puppie fotograaf is:

Dat je jezelf niet meer druk hoeft te maken om de perfecte foto’s van je pup te maken en de gemiste momenten. Het kan soms moeilijk zijn om je pup op de juiste manier te fotograferen, vooral als je pup erg actief is.

Een professionele puppie fotograaf kan je helpen om de beste foto’s van je puppy te maken, terwijl jij je kunt concentreren op het genieten van de tijd die je met je puppy doorbrengt tijdens de fotoshoot waar ik alle tijd neem om prachtige foto’s te maken van je puppy en/of van jullie samen.

Met mijn aanwijzigingen en wat hulpmiddelen die later niet meer zichtbaar zijn, kan ik ook van jouw pup een mooie fotoreportage maken!

puppy fotoshoot friesland

Let’s making memories and have some fun!

Ik kan als ervaren puppy fotograaf helpen om mooie herinneringen aan je pup vast te leggen voor later. Puppies groeien zo snel en veranderen voortdurend. Met een professionele fotoshoot door een ervaren puppy fotograaf heb je altijd prachtige foto’s om terug te kijken. Prachtige herinneringen aan een tijd die zomaar voorbij is!

© 2020 All rights reserved

Keizer Fotografie Honden Fotograaf In ❤ Friesland

Meer nieuws en tips

unleashed-emerge-Keizerfotografie
End of Emerge

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op

eervolle vermelding-landschap-keizerfotografie
Award Winning photo’s

Award winning photo’s Tja ik ben flabbergasted zeggen ze dan……. Dat was ik zeker! ik doe wel eens mee aan foto wedstrijden en heb in verschillende categoriën eervolle vermeldingen en ” awards”  gewonnen! Award Winnende foto’s Met deze foto deed ik mee in de categorie “landscape” en ” Golden Hour” en kreeg van de 2649 inzendingen een eervolle vermelding van de expert jury. Erg trots was ik daarop natuurlijk.  Maar dat was nog niet alles..

You cannot copy content of this page