Puppy Fotoshoot Abonnement
Flatcoated Puppy 6 weken oud

Puppy Fotograaf Friesland

Je hebt net een puppy? dan is een puppy fotoshoot abonnement een goede keuze! Een pup groeit razend snel en voor je het weet is het een grote hond geworden. Foto’s maken van een pup valt nog niet mee, maar als ervaren puppy fotograaf weet ik ook jou pup mooi op de foto te zetten! Als je net een puppy hebt en op zoek bent naar een puppy fotograaf, dan is het ook leuk om een puppy abonnement te nemen!

Als fokker en fotograaf heb ik ruime ervaring in het werken met een puppy

Wat houdt een puppy fotoshoot abonnement precies in?

In 3 fotoshoots op verschillende leeftijden wordt jouw puppy door een professionele puppy fotograaf mooi in beeld gebracht.

Dit kan zowel binnen, in de studio als buiten op een mooie locatie, net wat je wilt.

Als je straks van de mooiste foto’s van de puppy fotoshoot, speciale afdrukken als eye catcher aan de muur wilt, denk er dan nu al over na wat je leuk vind.

Wil je bv 3 muur cirkels? of juist 3 ingelijste foto’s, of juist afdrukken op acryl? Of wil je een serie graag black foto’s, of juist foto’s met een site achtergrond? Of wil je je puppy graag in de natuur laten fotograferen?

Op de pagina wall-art kun je enkele voorbeelden zien.

Uit elke serie mag je 1 foto kiezen om af te laten drukken in het formaat 20 x 30 cm en krijg je 10  professioneel nagewerkte foto’s op webformaat voor gebruik op social media.

Zo kun je, de mooiste puppy foto’s van de puppy fotoshoot laten zien op je Instagram of Facebook. Want wat is er nu schattiger dan een puppy foto en helemaal van je eigen puppy!

Een prachtig Puppy Fotoalbum met foto’s van pup tot volwassen hond

Na afloop, als de laatste puppy fotoshoot heeft plaatsgevonden en je kleine puppy inmiddels een jong volwassen hond is geworden, wordt er een mooi fotoalbum in het formaat 20 x 30 samengesteld waar in het eerste levensjaar van jouw puppy mooi is vastgelegd.

Een prachtig Fotoalbum vol dierbare herinnering

puppy fotoshoot