puppy-fotoshoot-abonnement

Puppy Fotografie

puppy-fotoshoot-abonnement-keizerfotografie

Het is erg handig dat de pup de basis commando’s leert!

Puppy Fotografie, puppy foto’s maken valt soms niet mee!

Heb jij misschien ook een pup?
Of krijg je er binnenkort eentje? Dan wil je natuurlijk mooie foto’s maken van alle fases tijdens het opgroeien van je pup. 
Voordat je het weet zijn ze groot! en wat is nu schattiger dan een puppy, een super leuk onderwerp om te fotograferen
Puppy Fotografie – Hoe maak je nu een mooie Puppy foto
Het is sowieso erg handig dat de pup de basis commando’s leert zoals: zit, lig en blijf is helemaal fantastisch! Als ze dat eenmaal beheersen heb je er met foto’s maken ontzettend vel profijt van.

Met de clicker leren ze deze commando’s met veel plezier snel aan! Natuurlijk kan een pup zich nog niet zo lang concentreren en nog niet lang blijven zitten of liggen.

Het is erg handig dat de pup de basis commando’s leert zoals: zit, lig en blijf is helemaal fantastisch!

Met de clicker leren ze deze commando’s met veel plezier snel aan! Natuurlijk kan een pup zich nog niet zo lang concentreren en nog niet lang blijven zitten of liggen.

 

Op YouTube kun je ook filmpjes over clicker training vinden

 

Hier een paar tips die je toe kunt passen voor als ze nog niet zo lang kunnen blijven zitten!

Tip 1: 
Als je op pad gaat om mooie foto’s van je pup te maken, zorg dan dat je puppy niet boordevol energy zit, maar ook niet te moe is want dan zal het maken van een mooie foto ook niet meevallen.

 

Prijzen puppy fotoshoot
puppy-fotoshoot

Een paar handige hulpmiddelen die je in kunt zetten bij Puppy Fotografie zijn:

 

Als je een dunne lange lijn hebt, kun je pup bijvoorbeeld ergens aan vast kunt binden.

Loop dan zover achteruit dat de pup aan het eind van de lijn zit, nu kun je een foto maken zonder dat de pup naar jou toe rent. In een bewerkingsprogramma kun je evt. de lijn weg werken.

Ik kan je aanbevelen, altijd je foto’s een beetje na te bewerken.

Is de foto niet te donker of juist te licht? staat de horizon wel recht? Dat is toch wel het minimale dat je na moet gaan, voordat je je foto ergens post.

Er zijn verschillende apps te downloaden waar je dit eenvoudig mee kunt doen.

Tip 2:

Als je de pup ergens in zet, bv een teil of een aardappel kistje, heb je ook meer tijd om een leuke foto te maken en het staat vaak ook leuk als de pup met de voorpootjes over de rand hangt

Tip 3:

Gebruik een snelle sluitertijd, sport modes of zet je smartphone in de burst modes (zie de handleiding van je camera) dan wordt er een serie foto’s snel achter elkaar gemaakt en heb je meer kans dat er een goede foto tussen zit!

Tip 4:

Zet een helper in!

Deze kan de pup in het kistje of teil/emmer of op het bankje (denk er wel om dat hij er niet af valt) terugzetten zodat jij in positie kan blijven en een helper kan voorkomen dat hij er steeds uitspringt. Wel buiten beeld blijven natuurlijk!

Tip 5:

Ga naar een goede hondenschool, dat is een investering voor een geweldige toekomst met je hond. Het is toch wel erg leuk als je hond lekker los kan lopen in gebieden waar dat mag en gewoon komt als je hem roept.
 
En dat hij kan blijven zitten zodat jij een mooie foto kunt maken!
Maar ook dat hij ook een paar uurtjes alleen kan blijven zonder dat dat hij zit te blaffen van verlatingsangst en dat jij door klachten van de buurt nergens meer zonder hond heen kan?
 
puppy-in-kistje

Investeer in de toekomst van je puppy! Ga naar een goede hondenschool!

Een goed opgevoede hond is een plezier voor jezelf en jullie omgeving en betekent voor de pup ook dat hij meer van zijn vrijheid kan genieten tijdens een mooie wandeling!
 

Ik wens je veel foto plezier en als je een leuke foto hebt gemaakt deel hem dan op mijn FB pagina! #puppyfotografie

You cannot copy content of this page