Puppy Fotoshoot Friesland

Immie Keizer; Puppy Fotograaf in Friesland

Als gediplomeerd honden fotograaf zorg ik ervoor dat jouw hond prachtig op de foto komt.

Ik ben al meer dan 22 jaar dagelijks werkzaam met honden en fok sinds  2002 regelmatig een nestje flatcoated retrievers onder de kennelnaam “Pepper’s Reflection” Je kunt dus wel stellen dat ik meer dan genoeg ervaring heb met honden en puppy’s

Bij mij ben je aan het juiste adres om mooie foto’s van je puppy te laten maken en kun je uit 3 verschillende fotoshoot pakketten kiezen.

Fotoshoot locatie
De fotoshoot met jouw puppy wordt op verschillende rustige locaties in het mooie Friese Gaasterland gehouden. 
Ik weet diverse mooie locaties waar we weinig andere honden tegen zullen komen, en dat scheelt heel wat afleiding.
 
Een jonge pup kan zich nog niet heel lang concentreren, maar met  mijn ervaring, wat geduld en geen stress, omdat er een tijd is afgesproken komt alles goed!
Geduld en geen tijdslimiet.

Een jonge pup kan zich nog niet heel lang concentreren, maar met  mijn ervaring, wat geduld en geen stress, omdat er een tijd is afgesproken komt alles goed!

Bij Immie Keizer, honden fotograaf in het mooie Gaasterland Gelegen in de provincie Friesland,

Kun je verschillende honden of huisdieren fotoshoots boeken. Naast honden fotografeer ik ook katten.

Honden fotografeer ik bijna altijd buiten, katten, puppy’s en andere huisdieren in overleg in de fotostudio in Stavoren. Voor honden is een buitenfotoshoot veel geschikter omdat je dan veel meer variatie in de foto’s krijgt dan in de studio. Voor heel jonge puppy’s die nog niet gevaccineerd zijn, is de fotostudio beter geschikt.

Als hondenfotograaf en met mijn jarenlange ervaring met het werken met honden, weet ik precies wat ik moet doen om er een fantastische fotoshoot van te maken.

Foto Pakketten

fotoshoot pakketten-Keizer-Fotografie

Outdoor Compleet Fotoshoot 199,95

Deze fotoshoot is een alles in 1 pakket waar ook actie foto's bij zitten en je ook samen met je hond op de foto kunt gaan. Evt kunnen er ook show-stand foto's worden gemaakt.

Best Friends Fotoshoot 159,95

Deze fotoshoot is zeer geschikt, als je samen met je hond, of als gezin samen met jullie hond op de foto willen. Er worden verschillende mooie plekjes bezocht.

Fur friends only honden fotoshoot

Only Dogs & Cats 129,95

Bij deze portret fotoshoot worden er alleen foto's van de hond of kat* gemaakt. De fotoshoot is voor maximaal 2 honden en 3 katten, een extra hond/kat kun je bij boeken.Katten en andere huisdieren in de fotostudio.

Waarom Keizer Fotografie?

Geen tijdlimiet

Hond, kat of kind bepalen het tempo. Ik neem alle tijd die nodig is om er een geslaagde fotoshoot van te maken.

Kwaliteit

Professioneel nabewerkt foto's echte foto-art en uitgebreide foto pakketten. Inclusief mini fotoalbum.

Gecertificeerd & ruime ervaring

Gidiplomeerd fotograaf met ruime ervaring in het werken met honden en katten.

Klant Tevredenheid

Al vele tevreden klanten gingen u voor. Ik doe mijn uiterste best om er een geslaagde fotoshoot van te maken.

Welke Puppy Fotoshoot kun je boeken:

Fotoshoot met 1 Pup

Als je 1 puppy hebt, kun je 1 van de bovenstaande fotoshoots boeken. De fotoshoot wordt in het mooie Gaasterland gedaan.

Nest Fotoshoot

Ben je fokker en heb je  een nest puppy’s?

Dan kun je ook een nest fotoshoot boeken. Neem daarvoor even contact met me op dan kunnen we mogelijkheden bespreken.

Samen met je pup op de foto

Je kunt ook samen met je puppy op de foto.

Kies dan voor de Best Friends Fotoshoot. Wil je ook graag actie foto’s van je pup dan moet je voor de Outdoor Compleet Fotoshoot kiezen

Reviews

Sharon de Jong
Sharon de JongOutdoor Compleet Fotoshoot
Lees verder
Met een meisje van 2,5 jaar met een eigen wil en 2 pups van 9 weken die nog niet luisteren is een fotoshoot een heuse uitdaging. Immie was ontzettend geduldig en had veel in haar trukendoos zitten om tot een prachtig resultaat te komen. Ben je opzoek naar een rustige, geduldige, vakbekwame fotograaf? Dan raad ik Immie zeker aan! Wij zijn meer dan tevreden en de prachtige foto’s pronken hier aan de muur.
Lida de Jong
Lida de JongFurry Friends Only fotoshoot
Lees verder
Immie neemt alle tijd om een mooie locatie uit te zoeken om de foto’s te maken. Meerdere plekken hebben we bezocht en dus ook een ruime keuze in geweldige foto’s. Ik ben er erg blij mee en vind dit zeker een aanrader.
Marit Kromkamp
Marit KromkampBest Friends Fotoshoot
Lees verder
"Wauw, ik had onlangs een fantastische ervaring tijdens een hondenfotoshoot die absoluut 5 sterren waard was! De fotograaf nam de tijd om prachtige foto's te maken en bezocht echt leuke plekken. Ik was onder de indruk van haar toewijding en creativiteit. De foto's zijn prachtig geworden en ik kan haar zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een geweldige ervaring en prachtige herinneringen met hun harige vrienden!
Tineke de Vries
Tineke de VriesBest Friends Fotoshoot
Lees verder
Ik heb de fotoshoot al heel ontspannen beleefd, wat ik als heel plezierig heb ervaren. Ook de communicatie verliep alsof we elkaar veel langer kenden. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Het zijn prachtige, professionele foto’s geworden. Alhoewel ik zelf niet graag gefotografeerd word, ben ik superblij dat ik toch het besluit heb genomen en nu hele mooie foto’s heb van Dennis en mij samen.
Previous
Volgende

Klaar om jouw fotoshoot te boeken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op? Dat kan via het boekingen formulier op de contact pagina, of je kunt me een mailtje sturen.

Wall-Art jouw mooiste foto aan de muur

Fotokust aan je muur Keizer Fotografie

* Foto’s op webformaat zijn voorzien van een klein logo en niet geschikt om af te drukken. Extra hond of persoon € 15,00

You cannot copy content of this page