Top 10 Colouriffic Challenge

Keizer-hondenfotografie

Yes! Ik zit in de Top-10 van de Enbark Colouriffic Challenge. Reuze spannend om mee te doen en zo geweldig om nu in de top-10 van de colouriffic challenge te zitten. Ik had direct al het idee om voor dit thema een tulpen foto te maken. Ik had ze ook al gespot en toestemming van de boer om de honden t mogen fotograferen tussen de tulpen.

De eerste tulpen serie stond de boer toe te kijken en voelde ik me erg op de handen gekeken en durfde niet teveel verschillende foto’s te maken. Bovendien kwam ik er toen achter dat de foto in mei moest worden gemaakt en ik niet met een foto gemaakt op 30 april mee kon doen.

Toen ik de foto’s thuis had bekeken vond ik de hoek ook niet zo mooi, dus ging ik een paar dagen later wee rop pad, en hopte dat d tulpen nog steeds mooi waren. Ik had nu een duidelijk idee in mijn hoofd en dat is succesvol geweest. Eerst zat ik in de top 20 van meer dan 100 inzendingen, bij de 2e selectie zat ik bij de 10 beste foto’s!! Superblij met dit resultaat.

Keizer-hondenfotografie

Het thema van juni is “low” ik heb al een paar mooi kanshebbers die ik in kan sturen word vervolgd

You cannot copy content of this page