Top 10 Colouriffic Challenge

Keizer-hondenfotografie

Yes! Ik zit in de Top-10 van de Enbark Colouriffic Challenge. Reuze spannend om mee te doen en zo geweldig om nu in de top-10 van de colouriffic challenge te zitten. Ik had direct al het idee om voor dit thema een tulpen foto te maken. Ik had ze ook al gespot en toestemming van de boer om de honden t mogen fotograferen tussen de tulpen.

De eerste tulpen serie stond de boer toe te kijken en voelde ik me erg op de handen gekeken en durfde niet teveel verschillende foto’s te maken. Bovendien kwam ik er toen achter dat de foto in mei moest worden gemaakt en ik niet met een foto gemaakt op 30 april mee kon doen.

Toen ik de foto’s thuis had bekeken vond ik de hoek ook niet zo mooi, dus ging ik een paar dagen later wee rop pad, en hopte dat d tulpen nog steeds mooi waren. Ik had nu een duidelijk idee in mijn hoofd en dat is succesvol geweest. Eerst zat ik in de top 20 van meer dan 100 inzendingen, bij de 2e selectie zat ik bij de 10 beste foto’s!! Superblij met dit resultaat.

Keizer-hondenfotografie

Het thema van juni is “low” ik heb al een paar mooi kanshebbers die ik in kan sturen word vervolgd

Meer nieuws en tips

puppy fotograaf friesland
Puppie Fotograaf

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken! Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen. Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter

eervolle vermelding-landschap-keizerfotografie
Award Winning photo’s

Award winning photo’s Tja ik ben flabbergasted zeggen ze dan……. Dat was ik zeker! ik doe wel eens mee aan foto wedstrijden en heb in verschillende categoriën eervolle vermeldingen en ” awards”  gewonnen! Award Winnende foto’s Met deze foto deed ik mee in de categorie “landscape” en ” Golden Hour” en kreeg van de 2649 inzendingen een eervolle vermelding van de expert jury. Erg trots was ik daarop natuurlijk.  Maar dat was nog niet alles..

You cannot copy content of this page