Vachtverzorging van de hond voor de fotoshoot

honden fotograaf Gaasterland Friesland

Tips voor de Vacht Verzorging van de Hond voor de Fotoshoot

Hier enkele tips die handig kunnen zijn voor je naar de fotoshoot gaat met je hond

Ik kan je de vacht verzorging van je Hond vóór de fotoshoot ten zeerste aanraden. Zorg dat hij of zij er op zijn allerbest uitziet straks op de foto’s.
Heb je een hond die altijd getrimd wordt doe dat dan ongeveer twee-drie weken van te voren. Dan ziet het er niet zo “geknipt” uit.
Maak op tijd een afspraak in de trimsalon
Vachtverzorging hond voor Fotoshoot

Zelf de vacht verzorgen? of naar de trimsalon

Sommige klanten geven er de voorkeur aan de vachtverzorging zelf te doen.

Terwijl anderen een professionele trimmer zoeken voor een perfecte finishing touch! Alles hangt natuurlijk ook af van het vacht type van je hond.

Zelf verzorgen:

Voor honden met een vacht die niet geknipt, geschoren of geplukt moet worden op het tijdstip van de shoot, kan worden volstaan met eventueel een bad, waarna de vacht als hij droog is, grondig door geborsteld wordt.

De vacht zal gaan glanzen en klitten en dode haren worden verwijderd. Op de dag van de fotoshoot kun je voor de vacht verzorging  je huisdier even opnieuw borstelen om het haar glad te maken en te laten glanzen.

Een conditioners zoals “Coat Gloss”  voegt een prachtige glans toe aan de vacht van je Hond. Maak mits nodig met een zacht vochtig doekje voorzichtig de oogjes schoon. Met een klein beetje elleboog glans(op korthaar) kan uw hond er fantastisch uitzien voor de Fotoshoot.

Zorg ervoor dat u alle onderhoudsinstructies voor vacht verzorging producten leest om ervoor te zorgen dat het veilig en gezond is voor je hond.

Professionele Vacht Verzorging:

Voor de Hondenvacht die je niet zelf kan verzorgen, is een professionele Trimmer de aangewezen persoon om er voor te zorgen je Hond absoluut mooi op de Foto’s zal komen te staan.

Het staat je vrij om je hond te laten trimmen bij elke trimsalon, maar heb je een kleine tot middelgrote hond, dan beveel ik je mijn eigen Hondentrimsalon Warber ten zeerste aan.

Maak wel ruim van te voren een afspraak zodat als goed kan worden ingepland.

Ga je zelf ook op de foto? dan kun je voor jezelf haar en Make-up bij  boeken.

Tijdens de fotoshoot kan de hond beter geen tuig om zoals bovenstaande foto, dit is moeilijk weg te werken 

Boek hier je fotoshoot

Niet vergeten mee te nemen:

  • Kam en borstel
  • Doekjes om  evt viezigheid af te kunnen vegen
  • Water
  • Wat lekkers als beloning
  • Favoriet speeltje
  • Halsband en lijn, geen tuig aan op de foto

Klanten Reviews | Keizer Fotografie

You cannot copy content of this page