Vacht Verzorging van de Hond voor de Fotoshoot

Vacht verzorging tips voor je Hond:

Ik kan je de  vacht verzorging van je Hond vóór de fotoshoot ten zeerste aanraden. Zorg hij of zij er op zijn allerbest uitziet op de foto’s.

Sommige klanten geven er de voorkeur de vacht verzorging van hun honden zelf te doen, terwijl anderen een professionele trimmer zoeken voor een perfecte finishing touch! Alles hangt natuurlijk ook af van het vacht type van je hond.

Zelf verzorgen:

Voor honden met een vacht die niet geknipt, geschoren of geplukt moet worden op het tijdstip van de shoot, kan worden volstaan met eventueel een bad, waarna de vacht als hij droog is, grondig door geborsteld wordt.

De vacht zal gaan glanzen en klitten en dode haren worden verwijderd. Op de dag van de fotoshoot kun je voor de vacht verzorging  je huisdier even opnieuw borstelen om het haar glad te maken en te laten glanzen.

Een conditioners zoals “Coat Gloss”  voegt een prachtige glans toe aan de vacht van je Hond. Maak mits nodig met een zacht vochtig doekje voorzichtig de oogjes schoon. Met een klein beetje elleboog glans(op korthaar) kan uw hond er fantastisch uitzien voor de Fotoshoot.

Zorg ervoor dat u alle onderhoudsinstructies voor vacht verzorging producten leest om ervoor te zorgen dat het veilig en gezond is voor je hond.

Vachtverzorging hond voor Fotoshoot

Professionele Vacht Verzorging

Voor de Hondenvacht die je niet zelf kan verzorgen, is een professionele Trimmer de aangewezen persoon om er voor te zorgen je Hond absoluut mooi op de Foto’s zal komen te staan.

Het staat je vrij om je hond te laten trimmen bij elke trimsalon, maar heb je een kleine tot middelgrote hond, dan beveel ik je mijn eigen Hondentrimsalon Warber ten zeerste aan.

Maak wel ruim van te voren een afspraak zodat als goed kan worden ingepland

Ga je zelf ook op de foto

Dan is kun je “haar en make-up” bij boeken. Lees hier meer 

  • Kam en Borstel
  • Doekjes voor evt vieze oogjes of kwijl af te vegen
  • Water
  • Wat lekkers als beloning
  • Favoriet Speeltje
  • Lijn met halsband voor tijdens de fotoshoot

Niet vergeten mee te nemen:

You cannot copy content of this page