Als een hond niet los kan, dan maken we de foto’s aangelijnd. De lijn wordt dan later weggewerkt. Of we proberen een locatie te vinden die afgesloten is. In de studio is het geen enkel probleem. Op deze manier werk ik ook met puppy’s.

Je krijgt een aantal bewerkte foto’s behorende bij het gekozen pakket toegezonden op webformaat met klein logo. Uit deze foto’s mag je het aantal foto’s passende bij het gekozen pakket kiezen om af te laten drukken in formaat 20 x 30 cm. Uit deze reeks foto’s kun je ook foto’s kiezen om (tegen bijbetaling ) af te laten drukken  in bv muurcirkels, dibond, acryl etc. Daarvoor kan een afspraak worden gemaakt en kan ik je advies geven

Ik verkoop geen digitale bestanden in hoge resolutie. Als de bestanden worden afgedrukt bij een willekeurig fotolab kan ik de kwaliteit niet garanderen. Mijn kalibratie en kleurbeheer zijn afgestemd op het fotolab waar ik mee samenwerk.

Dat verschilt per type shoot, meestal tussen de anderhalf en twee uur. Er is geen tijdlimiet, kind en hond, pup of kat bepalen het tempo en ik neem alle tijd die nodig is en las zo nu en dan een pauze in zodat hond en kind even kunnen ontspannen want poseren is best vermoeiend!

Je betaalt voor de tijd van de fotoshoot, maar ook voor de voorbereiding en nabewerking wat de meeste tijd in beslag neemt. Ook worden de nodige zakelijke kosten meegenomen en dat bepaalt uiteindelijk de prijs van de fotoshoot.

Het hoeft niet persé zonnig te zijn voor mooie foto’s. De mooiste foto’s worden gemaakt bij bewolkt weer. Als het de hele dag regent, plannen we een nieuwe afspraak.

Het is altijd handig om een paar extra handen te hebben. Bijvoorbeeld om een balletje te gooien of om de aandacht van de hond vast te houden. Voor zowel jou als voor mij kan dat handig zijn. In de studio is echter beperkt plaats , dus overleg dit dan eerst even. ook is het beter dat er maar 1 extra persoon mee komt anders is er teveel afleiding en gaat alles mogelijk veel langer duren.

Zorg dat je hond er op zijn best uitziet, geen klitten heeft of vieze ogen en schoon en droog is. Als je hond aangelijnt moet blijven neem dan een dunnen lijn mee als je die hebt of overleg dit even. Ga je samen met je kind op de foto, stem dan de kleding wat op elkaar af, maar draag kleding waar je jezelf lekker in voelt. Bij voorkeur niet te drukke prints. Je kunt eventueel nog wat extra kleding meenemen zodat je ook nog wat af kunt wisselen. Meer informatie over hoe je je hond kunt voorbereiden kun je hier lezen

Het is mogelijk Foto’s in verschillende maten of of op acryl, aluminium etc af te laten drukken. Neen daarvoor ook een kijkje op de pagina Wall-Art  Hier kun je enkel voorbeelden zien van hoe een wall Art Collectie bij jou in huis er zou kunnen uitzien.

Ik werk samen met een professioneel foto lab om de kwaliteit van de foto’s te waarborgen.

You cannot copy content of this page