Maak ook een Statement met een Mooi Kunstwerk aan je Muur

Maak Kennis met de Wall-Art Collectie

Een Eye Catcher

Wil je van de mooiste foto’s van de honden fotoshoot een statement maken? En echte eye catcher in je huis creëren?

Dan is een wand collectie een perfectie oplossing voor aan de muur! Het mooiste is, als de foto’s qua achtergrond een beetje bij elkaar passen.

Persoonlijk vind ikzelf een drieluik erg mooi staan. Maar ook een enkele afbeelding in een groot formaat kan een echte eye catcher aan de muur. zijn, mits het formaat niet te klein is.

drieluik Duitse Herder
Wall Art Collectie Keizer Fotografie

Vele Mogelijkheden

Afhankelijk van in welke stijl je woonkamer of hal is ingericht kun je kiezen voor mooie ingelijste foto gallery van je honden fotoshoot met een mooi passe-partout .

Maar voor een eye catcher aan je muur, kun je ook kiezen voor  een mooie strakke afbeelding afgedrukt op acryl glas met gepolijste randen.

Dit zorgt voor maximale glans en verbluffende mooie kleuren, van de afbeelding.

Prachtige Kleuren

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je mooiste foto’s af te laten drukken op aluminium.

Dit zorgt ook voor prachtige kleuren en haarscherpe resolutie van je foto’s. Je kunt voor het af laten drukken op aluminium kiezen voor een glanzende of matte afwerking. 

Passend bij  je smaak en interieur

Drieluik Keizer Fotografie
Drieluik Keizer Fotografie

De Wall-Art Collectie

Als de foto’s van de honden fotoshoot uitgezocht en nabewerkt zijn, kan ik aan de hand van bovenstaande voorbeelden van hoe een wall art collection aan de muur met de foto’s van jouw honden fotoshoot of kind en hond fotoshoot eruit zou kunnen komen te zien.

Neem een Kijkje in de Wall-Art Gallery