Winter Fotoshoot zonder Sneeuw

winter-foto-zonder-sneeuw

Winter fotoshoot zonder sneeuw

Afgelopen week ben ik op pad gegaan om in de winter foto’s te gaan maken. De afgelopen weken is hier geen vlok sneeuw  gevallen. Tevens was ik op zoek naar nieuwe locaties voor een aantal fotoshoots die nog in de planning staan voor het voorjaar.

Om deze tijd van het jaar waarin alles er doods en grauw uitziet als de zon niet schijnt en er ook geen sneeuw ligt bedenk je niet snel ik ga maar eens een fotoshoot plannen.

Ik was toen ook aangenaam verast toen onderstaande foto op mijn scherm verscheen.

Een winter fotoshoot zonder sneeuw kan dus hele mooie foto’s opleveren

winter-foto-zonder-sneeuw
A little bit of light in the darkness

Winter Fotoshoot en Sneeuw

Als er dan eindelijk winter wordt voorspeld, en ook nog een sneeuw wordt verwacht moet je er klaar voor zijn! Je kunt je daarom vrijblijvend opgeven als je graag een winter fotoshoot wilt doen.

Hoe werkt dit?

Je kunt je dus vooraf vrijblijvend opgeven voor een fotoshoot in de sneeuw.

Ligt er dan sneeuw, dan ben je de eerste die op de hoogte wordt gebracht van de fotoshoot planning.

Maar omdat sneeuw ook niet altijd in heel Friesland valt, kun je mij ook informeren al ter bij jou in de buurt wel sneeuw ligt.

Er zijn verschillende opties. Lees meer

Ik fotografeer meestal in de omgeving van Gaasterland. Ik spreek dan op een gemakkelijk te vinden parkeerplaats af en vandaar bezoeken we verschillende mooie locaties in de bossen.

In de zomer kun je ook kiezen voor een water fotoshoot

Meer nieuws en tips

honden fotografie tips
Honden Fotografie Tips: De 5 mooiste plekjes in Friesland

Honden Fotografie Tips : 5 mooiste plekjes in Friesland   De 5 mooiste plekjes in Friesland Honden Fotografie Tips Bij hondenfotografie buiten, heb je natuurlijk ook mooie plekjes nodig om foto’s te kunnen maken! En het is ook erg handig dat het onderwerp van de hondenfotoshoot, los mag lopen! Vooral als je actiefoto’s wilt gaan maken is het wel handig dat het gebied waar je bent ook een losloop gebied is en je niet op

5 Tips om mooiere honden foto’s te maken

5 tips om honden te fotograferen. Honden fotograferen is iets wat ik het liefste doe. Het meest staan natuurlijk mijn eigen honden model op mijn foto’s. Maar hoe maak je nu mooie foto’s van jouw hond?   Tip 1: Wat voor foto heb je in gedachten? Als je een idee in je hoofd hebt, hoe de foto er uit zou moeten kunnen zien moet je eerst de goede locatie vinden. Maak niet direct een foto als

You cannot copy content of this page