Winter Fotoshoot zonder Sneeuw

winter-foto-zonder-sneeuw

Winter fotoshoot zonder sneeuw

Afgelopen week ben ik op pad gegaan om in de winter foto’s te gaan maken. De afgelopen weken is hier geen vlok sneeuw  gevallen. Tevens was ik op zoek naar nieuwe locaties voor een aantal fotoshoots die nog in de planning staan voor het voorjaar.

Om deze tijd van het jaar waarin alles er doods en grauw uitziet als de zon niet schijnt en er ook geen sneeuw ligt bedenk je niet snel ik ga maar eens een fotoshoot plannen.

Ik was toen ook aangenaam verast toen onderstaande foto op mijn scherm verscheen.

Een winter fotoshoot zonder sneeuw kan dus hele mooie foto’s opleveren

winter-foto-zonder-sneeuw
A little bit of light in the darkness

Winter Fotoshoot en Sneeuw

Als er dan eindelijk winter wordt voorspeld, en ook nog een sneeuw wordt verwacht moet je er klaar voor zijn! Je kunt je daarom vrijblijvend opgeven als je graag een winter fotoshoot wilt doen.

Hoe werkt dit?

Je kunt je dus vooraf vrijblijvend opgeven voor een fotoshoot in de sneeuw.

Ligt er dan sneeuw, dan ben je de eerste die op de hoogte wordt gebracht van de fotoshoot planning.

Maar omdat sneeuw ook niet altijd in heel Friesland valt, kun je mij ook informeren al ter bij jou in de buurt wel sneeuw ligt.

Er zijn verschillende opties. Lees meer

Ik fotografeer meestal in de omgeving van Gaasterland. Ik spreek dan op een gemakkelijk te vinden parkeerplaats af en vandaar bezoeken we verschillende mooie locaties in de bossen.

In de zomer kun je ook kiezen voor een water fotoshoot

Meer nieuws en tips

unleashed-emerge-Keizerfotografie
End of Emerge

Emerge Challenge De start van Emerge Na het voltooien van de Fotografie opleiding Embark, mocht ik door naar het vervolg de “Emerge” challenge. Emerge bood me een unieke kans om dieper in de wereld van fotografie te duiken en mezelf als fotograaf te ontwikkelen. Ik leerde anders te zien naar de omgeving waar ik altijd fotografeer. Moest op zoek naar andere locaties voor de verschillende opdrachten. Anders kijken naar locaties, weten hoe het licht op

puppy fotograaf friesland
Puppie Fotograaf

Puppie fotograaf In Friesland: Immie Keizer Een puppie fotograaf moet over een portie geduld en een groot aantal verschillende truukjes beschikken! Iedereen die een pup heeft of wie zijn hond als pup heeft gekregen, weet hoe moeilijk het is om je puppie mooi op de foto te krijgen. Als er een nieuw puppie in huis is wil je natuurlijk elk schattig moment vastleggen en delen op Social media. En kom je er ook snel achter

You cannot copy content of this page